Pakkeløsningen til din bogudgivelse: Comfort PLUS

Dit manuskript er færdigt, og du er nu klar til næste skridt i bogudgivelsesprocessen. Med Comfort PLUS får du hjælp af professionelle hele vejen.

Som BoD-forfatter har du mulighed for at booke præcis de ydelser, du har brug for til din bogudgivelse. Lige fra en professionel redigering til design af bogblok og omslag og meget mere. Du kan frit booke enkelte ydelser efter behov eller sammen med din personlige projektrådgiver hos BoD sammensætte en udgivelsespakke, som indeholder alt det, der skal til for at gøre din bog klar til at møde læseren.

For at spare dig for sammenligningen af de mange mulige ydelser, har vi skabt pakkeløsningen Comfort PLUS. Pakken indeholder præcis det, der er brug for, når dit manuskript allerede er færdigredigeret: design af bogblokken (bogens sats), et unikt omslagsdesign samt en udgivelsespakke indeholdende trykt bog og e-bog. Her præsenterer vi pakkens tre dele i detaljer.

Bogblokdesign Basic

En professionel opsætning af manuskriptet er forudsætningen for en harmonisk og læsevenlig tekst. Bogsatsen er nemlig allermest vellykket, når læseren slet ikke lægger mærke til den. Den skal være udformet, så det er nemt at tage imod informationen, og man skal som læser kunne koncentrere sig om indholdet. Skrifttyper, der passer til indhold og genre, passende skriftstørrelser og velvalgte linjeafstande og marginer er alt sammen vigtige bestanddele af en professionel bogsats.

Med Bogblokdesign Basic tilbyder BoD dig opsætning af en ubegrænset mængde tekst og op til 15 billeder (mod et pristillæg kan vi tilføje flere billeder). Blandt 11 forskellige satsvarianter kan du vælge den, der passer bedst til din bog og genre. Din personlige projektpartner hjælper dig naturligvis med at finde den bedste satsvariant til din bog.

Læs mere om Bogblokdesign Basic.

Coverdesign Premium

Bogens omslag og udseende er det allervigtigste for førstehåndsindtrykket. Omslaget fungerer som bogens visitkort og er det første læseren kommer i kontakt med hos boghandleren eller i onlineboghandlen. Med Coverdesign Premium får din bog den indpakning, den fortjener. Du beskriver dine ønsker over for din projektrådgiver, og derefter er det vores grafikers opgave at samle trådene og designe et unikt omslag.

Grafikeren udarbejder altid to forslag til omslaget, når du vælger BoD Premium. De to forslag er ofte meget forskellige – for det er efter vores mening vigtigt at imødekomme forfatterens ønsker, men også at tilbyde et alternativt udkast set med nye øjne. Det er gængs procedure, at coverudkastet tilpasses sådan, at forfatteren er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Læs mere om Coverdesign Premium.

Sådan blev Marianne Overbys cover til

Da jeg efter flere års intensivt arbejde med at renskrive og eftergøre opskrifterne til bogen, ønskede at udgive den, havde jeg, udover motivet af snoren, ingen idéer til en bogforside. BoD’s grafiker designede to forskellige omslag, hvoraf det jeg valgte stadig er det, jeg til enhver tid ville foretrække. Det passer bare rigtig godt til bogen – især da bogens tekst er på både dansk og engelsk!”
– Marianne Overby, forfatter til “Nålebinding”

Ovenfor kan du se det kopierede sort-hvide foto af en lille knudet snor, som Marianne Overby, forfatteren bag håndarbejdsbogen ”Nålebinding”, sendte os.

Det var vigtigt for mig at motivet af snoren i en eller anden form dukkede op på forsiden af bogen. Selve designet ville jeg overlade til grafikeren, som skulle give min idé et visuelt udtryk!”
– Marianne Overby

Vores grafiker modtog billedet sammen med en indholdsbeskrivelse, og på få dage designede hun de to forskellige cover-udkast. Du kan se de to forslag nedenfor. Marianne Overby besluttede sig i sidste ende og efter nogle smårettelser for omslaget til venstre.

Bogudgivelse med BoD Comfort

Når bogblokken og omslaget er færdige, er din bog klar til at blive udgivet. Her er BoD Comfort den nemmeste og mest komfortable løsning: på baggrund af de trykklare bogfiler trykker vi et eksemplar af bogen, som du modtager til gennemsyn. På den måde kan du i ro og mag kontrollere, at alt er, som det skal være. Hvis du opdager noget, som skal rettes, inden bogen kan blive udgivet, har du muligheden for at gøre det nu. Efterfølgende trykkes et andet gennemsynseksemplar, som du modtager til endelig godkendelse.

Når du har godkendt eksemplaret til gennemsyn, bliver bogen udgivet og gjort tilgængelig for hele den danske onlineboghandel, både som trykt bog og e-bog. Bogen kan desuden bestilles hjem overalt i den stationære boghandel og downloades i alle gængse onlineshops, som sælger e-bøger, herunder Apple iBookstore, Google Play og Elgiganten.

For at skabe det bedste udgangspunkt for bogsalget hjælper din projektrådgiver hos BoD dig desuden med at udvælge de rette søgeord og den rette varegruppe i forbindelse med katalogiseringen af din bog. BoD Comfort omfatter både ISBN for trykt bog og e-bog, eksemplar til gennemsyn inkl. mulighed for korrekturer, katalogisering i boghandlen, en personlig projektrådgiver samt et startoplag på fem trykte eksemplarer.

Læs mere om BoD Comfort.

Alt, du har brug for, samlet i én pakke

Med kombinationen af vores Bogblokdesign Basic, Coverdesign Premium og bogudgivelse med BoD Comfort får du for 5.999 kr. inkl. moms en komplet udgivelsespakke, som gør det nemt for dig at udgive din egen bog. Send os en uforpligtende forespørgsel til info@bod.dk og angiv Comfort PLUS i emnefeltet.

Kommentarer

 • jeg er publc. forfatter med forlaget FFF. pt. ligger mine filer til omkring 12 titler hos dafolo, som imidlertid har frasolgt bogproduktionen. kan jeg med fordel bede dem tilsende jer mine filer for potentiel tryk og udgivelse. Jeg hoerer gerne snarest fra jer. paa firaand tak of filer. hci

  • Kære Hans
   Mange tak for din henvendelse. Jeg kan forstå på mine kolleger i kundeservice, at I allerede er i kontakt omkring mulighederne. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine bogprojekter.
   Mange hilsner
   Anne Sofie fra BoD

 • Hej boD
  Jeg er en privat person som skal hjælpe min schlerose ramte søster som for år siden har skrevet 2 bøger af omkring 120 A-4 sider hun vil have trykt jeg har dem i fysisk form hvad kan det va koste at rette dem og trykke dem i få eksemplarer?

  • Hej Henriette
   Tak for din interesse for BoD.
   Du bedes henvende dig til vores kundeservice på e-mail info@bod.dk, så de kan hjælpe dig med din specifikke situation, og evt. give dig et uforpligtende tilbud på udgivelse.
   Hvis du har bøgerne som digitale word-filer, må du meget gerne vedhæfte dem i din mail.
   På forhånd tak og god dag.
   Mange hilsner
   Liv

Skriv et svar

*Obligatorisk felt