Velkommen til BoDs nye produkter

Vores produkter ændrer sig fra midten af maj. I denne artikel viser vi dig, hvordan du finder den bedste løsning til dig og dit bogprojekt.

03.05.2024 · BoD Udgivelse

Udgiv din bog præcist som du vil have den og med præcist den hjælp, du har brug for. Vi står ved din side og hjælper dig med at gøre din bog til virkelighed med vores nye produkter og services. I den seneste tid har vi gennemført mange interviews og analyseret feedback fra vores forfattere, så vi kan tilbyde dig endnu bedre produkter og services i fremtiden.

I denne blogartikel ser vi nærmere på vores nye produkter, så du bliver klædt på til at træffe det valg, der passer bedst til dine behov.

Fra midten af maj får du adgang til produkter og services af høj kvalitet samt hjælp og vejledning på vejen til din egen bog. Samtidig er priser og udgifter lette at beregne, når du udgiver dine bøger. Find den bedste løsning til dig og dit bogprojekt.

Oversigt: Hvad er nyt?

Før vi ser nærmere på, hvilket produkt der passer bedst til dig og dit bogprojekt, så lad os først se på, hvad der helt præcist ændrer sig fra den 14. maj 2024: 

De nye produktnavne

Print, Publish, Publish Plus i stedet for Fun, Classic og Comfort: Alle, der har kendt os i et stykke tid, er så at sige vokset op med de sidste tre produkter. I fremtiden vil det dog ikke kun være navnene, der ændrer sig, men også de services, som vi hjælper dig med undervejs i dit bogprojekt.

Du spekulerer sikkert på, hvilke nye fordele der venter dig. Så lad os se nærmere på detaljerne:

Ny produktstruktur fra den 14. maj 2024

Print 0 kr.

Udform og tryk din egen bog 

Med dette produkt kan du fortælle din historie eller dele din viden i en trykt bog og give den som gave til familiemedlemmer, venner eller andre bogfans. Din bog vil ikke blive udgivet eller registreret i boghandlen. De eneste udgifter, du har, er til tryk per bog og forsendelse. Prisen afhænger af, hvor mange eksemplarer du vil have trykt. Jo flere, jo billigere. Og hvis du ønsker at udgive din bog på et tidspunkt, kan du til hver en tid opgradere fra Print til Publish eller Publish Plus ved at bestille en ny udgave. 
 
Hvem er BoD Print egnet til?

Til alle, der ønsker at få trykt en bog til privat brug. Fotobøger, familiehistorier, kogebøger, jubilæumsudgivelser, gavebøger.

Publish 699 kr.

Udgiv din bog på tryk og digitalt i butikkerne

Drømmer du om, at din bog skal være tilgængelig i boghandlere både online og fysisk – og at andre skal kunne læse dine historier eller få glæde af din ekspertise inden for et bestemt emne? Så er BoD Publish det rigtige valg for dig. Din bog vil blive registreret i alle relevante boghandlere og onlinebutikker. Også internationalt, hvis du ønsker det. E-bogen er inkluderet og vises på alle relevante platforme som Saxo.com, Bog & idé, Amazon Kindle Shop, Apple Books, Google Play og mange flere. Du kan vælge, om du vil udgive din e-bog gratis, eller om din bog kun skal udkomme som trykt bog.

Du ser, hvordan du opretter din bog i vores omfattende hjælpesektion. Der finder du også Word-skabeloner til din bog. Du har også mulighed for at vælge et prøveeksemplar, som også omfatter en korrekturgang (nyt data-upload i myBoD). Denne mulighed koster 369 kr. Fordelen er, at du ikke længere behøver at gå gennem BoD Print (tidligere BoD Fun) for at få din bog at se, før den kommer i handlen. Hvis du først bestiller et prøveeksemplar via BoD Print og derefter ønsker at udgive din bog, skal du tilføje ISBN til trykfilerne og indtaste og uploade alle data igen i BoD Publish.

Hvem er BoD Publish egnet til?

Til dig, der ønsker at udgive din trykte bog og den valgfrie e-bog hurtigt og få den ud på markedet med en bred rækkevidde.

Publish Plus 2.299 kr.

Udgiv din bog med ekstra professionelle services

Vil du gerne nå så mange læsere som muligt med din bog? Så er det vigtigt, at den har et flot omslag. Derfor giver BoD Publish Plus dig en ekstra professionel service: Coverdesign Plus! Coverdesign Plus tilbyder unikke genrespecifikke designs, som kun bruges til dit bogprojekt. Du kan vælge det rigtige omslag til din bog fra et bredt udvalg af professionelt designede omslag, så din bog får et positivt førstehåndsindtryk på ingen tid. Derudover vil din bog blive præsenteret på en særlig fremtrædende plads i vores bogshop sammen med andre bøger.

Du kan finde ud af, hvordan du opretter din bog i vores omfattende hjælpesektion. Der finder du også Word-skabeloner til din bog. Hos Publish Plus rådgiver vi dig også gerne på telefon eller mail. 

Hvem er BoD Publish Plus egnet til?

Til dig, der ønsker at udgive hurtigt og med professionel hjælp til omslaget og gerne vil have et eksemplar på forhånd til kvalitetssikring.

Publish Premium 6.299 kr.

Udgiv din bog med vores bogeksperter

Du elsker at skrive bøger? Men den kreative realisering og udgivelsesprocessen er en udfordring for dig eller tager for lang tid? Med BoD’s bogeksperter ved din side hjælper vi dig med at realisere din drøm om at skrive din egen bog.

Som en del af bogcoachingen rådgiver vi dig lige fra begyndelsen af dit bogprojekt: Vi gennemgår dit manuskript, taler med dig om dine mål, din målgruppe og frem for alt dine ønsker, og hvordan de kan realiseres. Derefter følger vi dig hele vejen til udgivelsen. Publish Premium-pakken indeholder også et professionelt bogomslag til din bog, designet af en grafiker med udgangspunkt i dine ideer og ønsker.

Hvem er BoD Publish Premium egnet til?

Til dig, der ønsker at udgive med personlig rådgivning, konstruktiv feedback fra erfarne fagfolk og professionel støtte. Som en del af rådgivningen og i løbet af dit bogprojekt kan du også tilpasse udvalget af services i denne pakke.  

Har du spørgsmål?

Du finder måske allerede svarene i vores FAQ:

Jeg vil gerne bruge produktet Publish Plus med mit eget bogomslag. Er det muligt? 

Det særlige ved BoD Publish Plus er det medfølgende omslagsdesign. Med vores Publish Plus-produkt får du en ekstra professionel service, der fokuserer på designet af din bog! Coverdesign Plus tilbyder unikke genrespecifikke designs, som kun bruges til dit bogprojekt. Hvis du allerede har et professionelt designet bogomslag, anbefaler vi derfor vores BoD Publish-produkt. Hvis du ønsker at bruge andre tjenester, f.eks. hjælp til design af bogblokken, kan du bestille denne mulighed som ekstra service. 

Jeg har allerede fået lavet mit bogomslag af min egen grafiker. Men jeg vil stadig gerne have min bog præsenteret på en fremtrædende måde i boghandlen via BoD Publish Plus. Er det muligt? 

Nej, BoD Bogshop Promotion er udelukkende tilgængelig for produkterne BoD Publish Plus og Publish Premium. Du kan finde alle andre bogmarkedsføringstjenester under services.

Hvad betyder Coverdesign Premium helt præcist?

Coverdesign Premium giver din bog et personligt og professionelt design. Vores bogeksperter arbejder sammen med dig om at udvikle idéer, og vores designere skaber to forslag, der præsenterer din bog perfekt. 

I produktet BoD Publish har jeg mulighed for at vælge et prøveeksemplar for yderligere 369 kr. Hvad er fordelen ved det, og hvorfor kan jeg ikke bare vælge produktet BoD Print? 

Hvis du vælger denne mulighed i BoD Publish-produktet, modtager du direkte ISBN til trykning af din bog og til dine markedsføringsforberedelser. Du behøver heller ikke at oprette dit projekt fra bunden eller ændre og uploade dine data igen (kolofon i bogblokken, stregkode på omslaget). Desuden skal dit bogprojekt kun kontrolleres én gang af os, og du får hurtigere feedback på, om din bog er godkendt til boghandlen. Alternativt kan du selvfølgelig bruge BoD Print først og derefter BoD Publish.  

Er der andre tjenester, der går ud over de produkter, der tilbydes? 

Du kan bestille alle de tjenester, du har brug for til at professionalisere dit bogprojekt og udgive det i forlagskvalitet. Vi kan hjælpe dig med redigering, korrekturlæsning eller en redigeringsprøve for at finjustere indholdet. Du kan få designet flotte illustrationer til din bog og få lavet et flot og passende omslag. Services som f.eks. en professionelt indspillet lydbog, vores tilstedeværelse i boghandlen eller reklametjenester som f.eks. online-reklame, messedeltagelse eller forsendelse af anmeldereksemplarer er velegnede til bogmarkedsføring.

Jeg plejede at bruge BoD Comfort og havde altid en personlig kontaktperson. Jeg kan ikke længere finde dette produkt – hvad skal jeg gøre fremover? 

BoD-teamet vil fortsat støtte dig med dine bogprojekter. Vores kundeserviceteam hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til dig. Med BoD Publish Plus har du stadig mulighed for at få personlig rådgivning, og med vores nye produkt BoD Publish Premium kan du få feedback på indholdet af dit manuskript fra en redaktør samt individuel rådgivning lige fra starten af dit bogprojekt. Vores bogeksperter vil følge dig tæt fra starten til udgivelsen af din bog og støtte dig med deres mangeårige ekspertise. 

Med BoD Comfort plejede jeg at kunne sende mine data direkte til min kontaktperson. Er det stadig muligt? 

Hvis du har mindre problemer med at uploade eller oprette data, kan vi også hjælpe dig med BoD Publish Plus. Så har du allerede et professionelt omslag, og vi arbejder sammen med dig om at finde en løsning på andre forhindringer. Projektstøtte uden brug af myBoD er kun mulig i forbindelse med tjenester som f.eks. bogblokdesign.    

Jeg har allerede hjælp til at oprette trykfilerne, men indtil videre har BoD altid indsat stregkoden på omslaget og kolofonen som en del af BoD Comfort. Hvordan vil det være fremover? 

Hvis du allerede har hjælp fra grafiske designere og/eller redaktører, kan du blot sende dem stregkoden og oplysningerne til kolofonen, så snart du har oprettet dit projekt: Du modtager nemlig ISBN og kan downloade din stregkode i myBoD som første trin, når du opretter dit bogprojekt. Du finder et eksempel på en kolofon på vores hjemmeside under information om udstyr. 

Skriv et svar

*Obligatorisk felt