Egen- eller BoD-registrering i Bogportalen?

Hvordan håndterer man som forlag katalogisering og salg af sine titler? I denne artikel præsenterer vi de fleksible muligheder, der er med BoD.

09.03.2017 · Lisbeth Jensen Generelt · Viden om

Fleksibel registrering af jeres trykte bøger

Forlagsbranchen er i rivende udvikling i disse år. Store forlag bliver større og samtidig skyder der en masse nye små og mindre forlag, eller mikroforlag, op med hver deres spændende udgivelsesrepertoire.

BoD har mange års erfaring med at hjælpe alle typer af udgivelser godt på vej ud til læserne. Vi er eksperter i Print on Demand eller PoD, hvor fremstilling af oplag fra ét eksemplar ad gangen kombineres med et fintmasket distributionsnet. Vi samarbejder både med Bogportalen og DBK, og trykker, pakker og sender bestillinger via DBKs distributionssystem i løbet af få dage.

Når det gælder katalogisering og salg tilbyder vi to forskellige modeller, som gør det let for jer at få jeres bøger ud til læserne:

BoD-registrering

Hvis I som forlag gerne vil have mere tid til at udvikle jeres udgivelser, kan I overlade katalogisering, tryk, salg og udbetaling af avance til BoD.

Med denne lette løsning sørger BoD for at registrere enhver titel i Bogportalen samt i engroshandlens bogkataloger. Dermed er jeres titler tilgængelige på hele det danske bogmarked og i alle relevante onlineshops.

Når I laver bogprojekter i myBoD, kan I angive meget specifikke varegrupper samt nøgleord til titlen, som hjælper med at katalogisere den så nøjagtigt som muligt.

Via jeres myBoD-konto kan I nemt følge med i, hvordan det går med salget af jeres titler.

I myBoD defineres varegruppe og nøgleord til brug for en nøjagtig katalogisering af titlen.
I Bogportalen defineres bl.a. varegruppe og boghandlerrabat.

Egen-registrering

Lægger I som forlag vægt på selv at kunne styre alle processer i forbindelse med udgivelsen og markedsføringen af jeres bøger, opnår I med denne løsning den fulde fleksibilitet.

Hvis I allerede har adgang til Bogportalen, kan I selv registrere jeres titler her og samtidig få dem trykt og distribueret gennem BoD.

På den måde får I mulighed for selv at fastlægge boghandlerrabatten på jeres titler og kan dermed lettere styre markedsføringen af jeres bøger.

Hvis I ønsker denne løsning, skal I blot tage kontakt til os, så vi kan sætte det i gang og indstille den automatiske titelregistrering.

Mange andre muligheder

Udover de nævnte muligheder for distribution af trykte bøger på det danske marked, tilbyder vi også en lang række specialløsninger, som bliver skræddersyet præcist til jeres behov som forlag.

Vi har desuden et omfattende internationalt distributionsnetværk, som dit forlag kan benytte uden ekstraomkostninger. Dette og meget mere kan du læse om på vores forlagssider.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du/I har spørgsmål til katalogiseringen af jeres udgivelser eller specifikt til de to løsninger, er I altid velkomne til at kontakte os enten

via en e-mail her

eller på telefon på

80 88 57 62 (gratis servicenummer) eller

+45 33 37 87 77 (internationalt og fra mobil).

Kommentarer

 • Kan i opdatere BoD_easeyPrint_dk til at være kompatibel med MacOS High Sierra Version 10.13.5

  Så kan jeg også bruge den

  • Kære Ulla Sønderup-Andersen
   Mange tak for din besked. Vi har ikke mulighed for at opdatere easyPrint til andre styresystemer på nuværende tidspunkt.
   Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på info@bod.dk for at få mere udførlig information.
   Mange hilsner Dit BoD-team

 • Jeg udgiver bøger på eget forlag, og vil gerne høre om jeg kan benytte bogportallen.

  Forlaget Lennart, cvr: 41037636

  • Kære Annette

   Tak for din besked. Når du udgiver på eget forlag, kan du enten vælge at lade BoD tage sig af registreringen af dine titler i Bogportalen (BoD-registrering), eller du kan stå for det selv (Egenregistrering). Vores kundeservice hjælper dig gerne med at finde frem til den rigtige løsning for dit forlag. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@bod.dk eller på telefon +45 33378777.

   Mange hilsner
   Lisbeth

Skriv et svar

*Obligatorisk felt