Ses vi på Bogforum 2023?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bogforum 2023 d. 3.-5. november! Find alle infos og programmet her.

Når Bogforum 2023 løber af stablen i Bella Center Copenhagen, er vi selvfølgelig igen at finde med en stand! Vi præsenterer flere af vores forfatteres bøger og har planlagt forskellige programpunkter med tips og infos til forfattere.

Bogforum 2023 finder sted d. 3.-5. november og er åben for besøgende:

Fredag d. 3. november: kl. 10-19
Lørdag d. 4. november: kl. 10-18
Søndag d. 5. november: kl. 10-18

BoDs Program på Bogforum 2023

På vores stand (nummer C2-026 i hal C) har vi sørget for, at det ikke bliver kedeligt! Der vil nemlig være flere forskellige aktiviteter, bl.a. tips til forfattere, mulighed for sparring, eller bare en hyggelig snak med os, andre forfattere eller læsere.

Her kan du se hele vores program til Bogforum 2023. Hvis intet andet er angivet, foregår programpunkterne på vores BoD-stand. Programmet opdateres løbende.

Fredag

Hele dagen: På BoD-standen: Kig forbi og få taget et billede med din bog.

16:00: På BoD-standen: Sådan bruger du Instagram til at markedsføre din bog. Instagram er en vigtig kanal til at kommunikere med dine læsere. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge kanalen til at gøre opmærksom på din bog og skabe kontakt til dine læsere.

16:30: På BoD-standen: Meet & greet. Benyt lejligheden til at netværke med andre forfattere og bogfolk og få en snak med os fra BoD. Vi glæder os til at se dig til lidt snacks og bobler.

Lørdag

Hele dagen: På BoD-standen: Kig forbi og få taget et billede med din bog.

11:00: På BoD-standen: Claus Holm og Bookellish snakker om fantasy-genren og serien om Skyggefjenden.

13:30: På BoD-standen: Bliv klogere på, hvordan du får et flot omslag til din bog. Omslaget er meget vigtigt for din bogs førstehåndsindtryk. Det bør sende et signal om, at dette er en bog, der er værd at læse. 

14:00 Skriv & Udgiv-Scenen: Forfatteres lyst til at skrive. Stinemaria Mollie Jensen og Stefan Green Meinel udgiver begge i eget regi. Hvad har fået dem i gang med at skrive og udgive? Få deres tips og råd, når de med udgangspunkt i titlerne En dag ad gangen og Sjæl og eksistens fortæller om deres erfaringer som selvstændige forfattere.

15:00: På BoD-standen: Du har mange muligheder for at udgive din bog med BoD. Vi hjælper dig i alle trin både i skriveprocessen, i forbindelse med udformningen, udgivelsen og markedsføringen af din bog. Hør mere om dine forskellige muligheder og få svar på dine spørgsmål om din udgivelse.

16:00: På BoD-standen: Lær at tale sammen. Med udgangspunkt i bogen Tal sammen giver Signe Bonnén enkle redskaber til at få bedre kommunikation i alle hverdagens små og store samtaler.

Søndag

Hele dagen: På BoD-standen: Kig forbi og få taget et billede med din bog.

11:00: På BoD-standen: Du har mange muligheder for at udgive din bog med BoD. Vi hjælper dig i alle trin både i skriveprocessen, i forbindelse med udformningen, udgivelsen og markedsføringen af din bog. Hør mere om dine forskellige muligheder og få svar på dine spørgsmål om din udgivelse.

13:30: På BoD-standen: Bliv klogere på, hvordan du får et flot omslag til din bog. Omslaget er meget vigtigt for din bogs førstehåndsindtryk. Det bør sende et signal om, at dette er en bog, der er værd at læse. 

14:00: På BoD-standen: Sådan bruger du Instagram til at markedsføre din bog. Instagram er en vigtig kanal til at kommunikere med dine læsere. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge kanalen til at gøre opmærksom på din bog og skabe kontakt til dine læsere.

15:00: På Skriv & Udgiv-scenen: Verdens lykkeligste folk. Få gode tips til humorforståelse med britiskfødte Helen Dyrbye og bogen Danish Humour og hør om hendes vej mod bogudgivelsen.

BoDs forfattere på Bogforum i Bella Center Copenhagen

Hvordan kan jeg præsentere min bog på Bogforum 2023?

Alle BoD-bøger med ISBN har muligheden for at komme med på BoDs stand og blive præsenteret flot for alle, der kommer og besøger standen på Bogforum 2023. Du kan tilmelde dig vores messepakke ved at udfyle formularen og sende den til os pr. mail. Der er begrænsede pladser, og vi går efter først-til-mølle-princippet.

Du kan se, hvilke forfattere du bl.a. kan være heldig at møde og som udstiller bøger på vores stand på Bogforums side.

Bemærk: Der er desværre ikke flere ledige messepakker til Bogforum 2023!

BoDs stand på Bogforum 2023

Hvad er en messepakke?

Med en messepakke kan du opnå synlighed for din bog på Danmarks største bogmesse. Du kan udnytte muligheden for både at mødes med dine læsere og præsentere dig selv som forfatter.

Med messepakken får du:

 • 1 eksemplar af din bog, centralt placeret på standen
 • Ekstra eksemplarer med til salg på standen
 • Flyers til din bog
 • Gratis adgang til Bogforum på en af messedagene

Messepakken koster 749,- og kan bestilles her (først-til-mølle-princippet): Bestil messepakke

Bemærk: Der er desværre ikke flere ledige messepakker til Bogforum 2023!

Hvordan kan jeg som forfatter forberede mig på at besøge Bogforum?

Uanset om du deltager på en stand, som besøgende eller har din bog præsenteret på BoDs stand, kan det være en god idé at forberede dig lidt inden dit besøg, så du får det bedste ud af messen.

Bogforum er din oplagte mulighed for at udnytte det store netværk af bogelskere, og det kan være en god idé på forhånd at planlægge, hvad du vil se og hvem du evt. vil mødes med.

Her får du et par tips til din forberedelse som forfatter:

 • Planlæg, hvor mange dage du vil besøge Bogforum.
 • Få et overblik over, hvilke aktiviteter du vil deltage i og hvilke stande du vil besøge – og lav en tidsplan!
 • Kontakt evt. allerede på forhånd de personer/organisationer, som du kunne tænke dig at komme i kontakt med og aftal et tidspunkt at komme forbi.
 • Networking med læsere: Fortæl dine læsere, hvor og hvornår du er at finde på messen, for at komme endnu tættere på dine læsere og få direkte feedback. Hvis din bog er præsenteret på BoDs stand, er du meget velkommen til at mødes med dine læsere der. Aftal gerne et bestemt tidsrum med os, så vi kan skrive det på programmet.
 • Forbered visitkort og/eller flyers, som du kan dele ud til alle, du kommer i kontakt med.
 • Efter messen er det en god idé at gøre status. Hvis du har fået nye kontakter, så giv lyd fra dig hurtigst muligt efter messen, for ikke at gå i glemmebogen.

Bogforum 2023

Generelle infos til Bogforum 2023

Hvad er Bogforum?

Bogforum er Danmarks største bogmesse, som finder sted i Bella Center Copenhagen i starten af november. Messen startede i 1992 og udover corona-året i 2020 har den tiltrukket både forfattere, forlag og læsere hvert eneste år.

Hvor kan jeg købe biletter til Bogforum 2023?

Hvis du ønsker at deltage på Bogforum mere end én dag, og/eller ikke har fået fingrene i en messepakke gennem BoD, kan du bestille adgangsbilletter direkte via Bogforums hjemmeside.

Hvor finder jeg et samlet program for Bogforum 2023?

Der er selvfølgelig masser af aktiviteter i løbet af hele weekenden. Du kan finde det overordnede program for Bogforum 2023 : Program for Bogforum 2023

Hvem kan man møde på Bogforum?

På Bogforum mødes alle bogelskere under samme tag! Du kan løbe ind i forfattere, forlag, læsere, journalister, bogbloggere, bogdesignere og mange flere! Det er derfor især oplagt at besøge Bogforum som forfatter – både til at søge inspiration, til at netværke, til at møde nuværende og nye læsere og meget mere!

Så, ses vi på Bogforum 2023?

Forfatter

Lisbeth Jensen

Lisbeth brænder for at formidle mulighederne med digital udgivelse og står for samarbejdet med forlag og distributionspartnere samt for PR og forskellige events. Hun har været med fra begyndelsen af BoDs rejse i Danmark og ved rigtig meget om udgivelse samt bogmarkedet som sådan. På bloggen deler hun tips og artikler relateret til bogudgivelse, bogindustrien samt PR og marketing.

Flere artikler

Kommentarer

 • Det var enormt hyggeligt at møde jer derinde sidste år, så jeg dukker nok op igen i år. Jeg er en klovn til det med at komme i dialog med læsere/potentielle læsere, for jeg er en klovn til at bruge internettet. I Plomari havde jeg en stor bogpræsentation da Græske Glimt var udgivet, og alverdens mennesker i byen har stoppet mig op gaden og takket for den dejlige bog. Den ligger til salg i “klubben”, som er et kultursted i byen. Der er ikke noget der vil skrives for tiden – men mange gode oplevelser vil måske engang presse sig på på en eller anden måde for at sparke liv i andre gamle koner.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt