Spørgerunde: Mød os live på Teams!

Brænder du inde med spørgsmål til dit bogprojekt? D. 22. marts kl. 19-20 svarer vi live på dine spørgsmål!

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med et bogprojekt, især hvis det er første gang man kaster sig ud i den disciplin. Stil dine spørgsmål i vores live spørgerunde d. 22. marts 2023 kl. 19-20 på Microsoft Teams!

Undrer du dig over, hvordan vores kundeportal myBoD fungerer, eller hvordan du opretter bogfilerne til bogblok og omslag? Hvad er easyCover? Hvor meget vil mit bogprojekt koste? Hvordan bestiller jeg mine egne eksemplarer af min bog? Hvilket papir eller hvilken indbinding kan jeg vælge mellem? Kan jeg få hjælp til layout og design? Hvordan fungerer distributionen?

Hver dag hjælper vi forfattere via mail og telefon med deres bogprojekter, men nogle gange ville det være nemmere, hvis vi lige kunne dele vores skærm og vise jer, hvor nemt det faktisk er at lave en bog. Derfor har vi arrangeret en spørgetime, hvor du kan stille spørgsmål til dit bogprojekt, og få svar med det samme!

Hvad?

Live online spørgerunde

Hvornår?

D. 22. marts 2023 kl. 19-20

Hvor?

Microsoft Teams (link tilsendes pr. mail)

Hvordan?

Send mail til info@bod.dk med emnet “Tilmelding til online spørgerunde”

Tilmeld dig spørgerunden

Hvis du vil deltage i spørgerunden, så tilmeld dig ved at sende os en mail på info@bod.dk med enmet “Tilmelding til online spørgerunde”. Du vil derefter modtage en bekræftelse på din tilmelding. Et par dage inden spørgerundens start, sender vi dig et link til mødet via Teams som du kan tilgå d. 22. marts kl. 19. På den måde kan du deltage i vores arrangement, og møde både os og de andre deltagere!

Praktiske informationer

Hvis du tilgår mødet via din telefon, bliver du bedt om at installere den gratis Teams-app, inden du starter mødet. Deltager du via din computer, kan du enten gøre det direkte i browseren eller via Teams-appen. Din computer, tablet eller smartphone skal helst have et kamera, og du får bedre lyd, hvis du tilslutter et headset. Vi anbefaler, at du bruger en computer, og at du installerer appen forinden for at få den bedste kvalitet. Vi anbefaler, at du bruger en computer og en relativt opdateret browser som Chrome eller Firefox. Husk at vælge et roligt sted at sidde og sluk for din mikrofon, når andre taler.

Her kan du læse mere om databeskyttelse i forbindelse med brugen af Microsoft Teams.

Vi glæder os til at se dig!

Forfatter

Liv Grønborg

Liv er ansvarlig for BoDs online markedsføring og kommunikation i Danmark og har bl.a. fokus på BoDs sociale medier, nyhedsbreve og blog. Derudover hjælper hun forfattere i udgivelsesprocessen gennem kundeservice. Liv er en passioneret fotograf og kommunikatør, der elsker at inspirere forfattere gennem både billeder og tekst.

Flere artikler

Kommentarer

  • Hej Finn
   Tak for din kommentar! Du er velkommen til at tilmelde dig mødet ved at sende os en mail på info@bod.dk med emnet “Tilmelding til online spørgerunde”, og så tage dit spørgsmål med der 🙂
   Vi håber at se dig til mødet.
   God weekend.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt