Din egen online-boghandel med få klik

Gør det nemt for dine læsere at købe din bog: med den nye shop-widget kan du sælge dine bøger fra din hjemmeside.

Gør det nemt for dine læsere at købe din bog: med den nye shop-widget kan du sælge dine bøger fra din hjemmeside. Du leder dine læsere direkte til din titel i BoD Bogshop og får samtidig mere i avance.

Nem online markedsføring for forfattere

Når du først har vakt potentielle læseres interesse på din forfatterhjemmeside, er beslutningen om at købe bogen hurtigt taget – forudsat at købsprocessen er nem og bekvem. Vores nye shop-widget er et gratis værktøj, du som BoD-forfatter kan bruge til let og elegant at lede interesserede købere fra din forfatterhjemmeside og direkte over til dine titler i BoD Bogshop. I BoD Bogshop kan dine læsere desuden skrive anmeldelser, anbefale din bog direkte på de sociale medier og forudbestille e-bøger. Som forfatter nyder du godt af den ekstra høje forfatteravance, som salg via BoD Bogshop medfører.

Med kun nogle få klik udformer du en flot shop-widget, som gør det nemt at købe din bog og som passer perfekt til din hjemmeside. Du bestemmer selv, hvordan den skal se ud, da du kan tilpasse dens størrelse, form, skrifttype og farve i henhold til dine ønsker. Den generator, du skal bruge til at udforme din shop-widget, finder du på startsiden i din myBoD-konto. Baseret på dine valg og indstillinger, genereres en HTML-kode, som du kan indsætte det ønskede sted på din hjemmeside.

Som et alternativ til vores shop-widget, har du i BoD Bogshop mulighed for gøre brug af såkaldte at social-plug-ins. Ved hjælp af dem kan du dele en præsentation af din bog i dine netværk via e-mail, Twitter eller Facebook.

Skab din egen bogshop-widget med få klik

Udform med nogle få klik en shop-widget, som passer i stilen til din hjemmeside og gør det nemt for interesserede at købe dine bøger og e-bøger. Vi ønsker dig god fornøjelse med designet og masser af succes med dit bogsalg!

Obs. Alle billeder vises i en større version, hvis du klikker på dem.

1. Først vælger du din bog
I dit myBoD-kontrolpanel finder du din shop-widget-generator lige under listen med dine bogprojekter. Her vælger du den ønskede bog blandt dine udgivelser i drop-down-menuen.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at vælge titler, som er skabt med BoD Fun, eftersom disse bøger ikke er udgivet.
2. Vælg ønsket layout-variant
Du kan vælge mellem tre widget-varianter. Her ser du den mest enkle variant, som består af en knap med en opfordring til køb (”Til BoD Bogshop”) samt et link. For hvert eksemplar af din bog, der bliver solgt via BoD Bogshop, modtager du 50 % mere i forfatteravance end ved salg via andre kanaler. Ved at bruge din shop-widget maksimerer du altså din avance.
3. Widget med billede af bogens forside
Er det lige kedeligt nok kun med en knap? Så kan du lokke dine potentielle læsere med flere informationer. Den mellemste variant indeholder også et billede af din bogforside, salgsprisen samt titlen og dit forfatternavn. Derudover finder man her også et link til et uddrag af bogen.
4. Overbevis læseren med mere information
Vil du give potentielle købere flere informationer om din bog ved første blik? Så vælger du layout-varianten ”Stor boks”. Med denne variant genereres automatisk et uddrag af din bagsidetekst, som vises sammen med bogens forside og de øvrige informationer.
5. Vælg dit individuelle layout
Udform din widget, så den passer bedst muligt til din hjemmeside. Du kan vælge mellem skrifttyper med og uden seriffer og tilpasse tekstens farve efter ønske. Derudover har du mulighed for at tilpasse farve, skygge og konturer på knappen.
6. Indsæt din widget på din hjemmeside
Når du har udformet din shop-widget, bliver der automarisk genereret en HTML-kode, som du kan kopiere ved at klikke på knappen ”Kopiér kode” eller ved at kopiere den direkte ud af det pågældende felt. Nu skal du blot indsætte koden det ønskede sted på din hjemmeside, og så er din nye widget med direkte link til din bog i BoD Bogshop færdig. Det er bare med at komme i gang med bogsalget!
TIP: Du kan også bede begejstrede læsere eller bogbloggere om at tilføje din shop-widget på deres hjemmesider. Det eneste du skal gøre er at sende dem HTML-koden fra myBoD.

Del din bog på de sociale medier

Bruger du sociale medier i din bogmarkedsføring? Det giver rigtig god mening også at bruge disse kanaler til at lede dine fans og læsere direkte til din titel i BoD Bogshop. Alternativt til shop-widget, som du kan tilføje på din hjemmeside, har du i BoD Boghop adgang til såkaldte plug-ins, som du kan bruge til at dele din bog med andre via e-mail, Facebook eller Twitter.

1. Del din bog uden for din hjemmeside
For også at dele din bog andre steder end på din forfatterhjemmeside søger du først din titel frem i BoD Bogshop via søgefunktionen. Til højre ved siden af beskrivelsen af bogen finder du tre plug-ins, som du kan bruge til dele en præsentation af din bog via flere kanaler. Her kan du vælge mellem hhv. en e-mail-, Twitter- og Facebook-plug-in.
2. del præsentationen af din bog på Facebook
Vil du dele en præsentation af din bog på Facebook? Ved at klikke på det Facebook-plug-in, du finder ud for din titel i BoD Bogshop, åbnes es vindue, hvor du kan logge ind på din Facebook-konto. Når du er logget ind, bliver der automatisk genereret en præsentation af din titel med bogforside, bogtitel og link til BoD Bogshop. Denne præsentation kan du efterfølgende poste på din profil eller i relevante grupper, ligesom du kan sende den som en Facebook-besked.

GODT AT VIDE

For hvert eksemplar af din bog, der sælges via boghandlen, onlineshops og BoD Bogshop, får du en forfatteravance, som bliver udbetalt kvartalsvis. Salg via BoD Bogshop resulterer i en højere avance til dig. I myBoD kan du altid følge med i dit bogsalg.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt