Coverdesign let og ligetil

Snart får du flere designmuligheder i myBoD: med Coverdesign EASY og Coverdesign Collection tilbyder vi nye gratis skabeloner og unikke individuelle omslagsdesigns i easyCOVER.

11.06.2021 · BoD Generelt · Selvudgivelse · Udformning

Dit skræddersyede omslag i få trin

I myBoD kan du nemt lave et skræddersyet omslag til dit bogprojekt med blot få klik i online-værktøjet easyCOVER. Fra den 28.07.2021 får du mulighed for at vælge mellem Coverdesign Easy med fjorten nye skabeloner i forskellige farvevarianter samt den nye service Coverdesign Collection.

Nyt og eksklusivt: Coverdesign Collection byder på stærke motiver og genrespecifikke designs

Her kan du vælge mellem eksklusive, færdige designs med udtryksfulde motiver og professionel typografi til mange genrer. Helt specielt til din bog: Hvert design er unikt og vil kun blive brugt til ét bogprojekt. Stærke billedmotiver og billedkompositioner med spændende visuelle effekter gør dit bogomslag til et unikt blikfang. Coverdesign Collection indeholder genretypiske designs til krimi, romance eller fantasy samt non-fiktive designs med professionel typografi og klare former eller passende moderne designs til historier, poesi eller børnebøger. Det bogomslag, du vælger, er optimeret til visning i onlinebutikker og bliver tilgængeligt online for dig, så snart du har lavet det.

Vi er vilde med vores nye designs til Coverdesign Easy!

Det nye easyCOVER lanceres med fjorten gratis designs, der er sammensat til forskellige genrer som romaner, krimi og thriller, fantasy og science fiction, børne- og ungdomsbøger eller guides og faglitteratur.

Alle Coverdesign Easy fås i 5 forskellige farvevarianter. Mange designs kan gøres unikke med dine egne billeder, men alle kan også bruges uden at tilføje billeder selv. Alternativt er der en frihåndsskabelon – et designområde, som kan bruges til at skabe dine egne designs. På den måde får du et bogomslag, der automatisk tilpasses til både format, bogudstyr og sideantal.

Design uden dine egne billeder:

Design med egne billeder:

Eksempler på bøger med Coverdesign Easy

Skabelon i frihånd

Nyt i easyCOVER: Skabelonen i frihånd! Et åbent designområde giver sammen med skrifttyper, figurer og dine egne billeder mulighed for at skabe helt individuelle designs. Formatet beregnes automatisk på baggrund af det valgte bogudstyr og bogens sideantal. Alle tilgængelige skrifttyper er testet, licensfri og optimeret til tryk.

Bruger du allerede easyCOVER og har et myBoD-projekt i gang?

Det skal du vide:

  • Der er foretaget en systemændring, så de nye designs og funktioner er tilgængelige fra den 28.07.2021.
  • easyCOVER vil være ude af drift i en periode den 27.07.2021.
  • De gamle easyCOVER-designs vil kun være tilgængelige indtil 26.07.2021. De kan vælges indtil da, og projekter med disse skabeloner skal være afsluttet til den tid.
  • Nye udgaver med de gamle designs er kun mulige online i easyCOVER indtil den 26.07.2021.
  • Projekter med en allerede frigivet udskriftsvisning af et gammelt easyCOVER-design kan stadig færdiggøres frem til den 31.08.2021 i myBoD.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt