Effektiv markedsføring, når din bog er udgivet

Når din bog er udgivet og skal finde vej til dine læsere, giver BoD Forfatterservices dig forskellige muligheder for markedsføring. Vi giver dig et overblik…

Forfatterhjemmeside

Din egen forfatterhjemmeside giver dig ideelle betingelser for at netværke og markedsføre dine bøger over for et bredt publikum. Du kan præsentere dine bøger og dig selv som forfatter her. Med de eksklusive BoD skabeloner fra Jimdo får du et anvendeligt værktøj til at opbygge din egen personlige hjemmeside. Du kan vælge fra en bred vifte af attraktive designs og layouts og selv tilføje indhold såsom billeder og videoer samt bruge de mange ekstra funktioner.

Trykte reklameartikler

Med vores forskellige trykte reklameartikler får du mulighed for at markedsføre din bog på en håndgribelig og individuel måde. Send en hilsen på dine egne postkort med dit bogomslag eller giv dit visitkort til en ny kontakt. Gør opmærksom på din næste oplæsning med flotte plakater eller forær et smukt bogmærke sammen med din bog. Mulighederne er mange med dine helt egne individuelle reklameartikler.

Anmeldereksemplarer

Gør din bog synlig over for pressen med BoDs anmeldereksemplarer. Med denne service giver du journalister muligheden for gratis at bestille eksemplarer af din bog til anmeldelse. De skal blot sende en e-mail til presse@bod.dk. Bøger, der får gode anmeldelser i relevante medier, vækker interessen hos boghandlerne og dine læsere.

Onlinemarketing

Hvis du vil nå ud til dine læsere, der hvor de befinder sig på nettet, er BoDs onlinemarketing oplagt. Vi designer et banner med udgangspunkt i dit omslag, som vises på relevante sider på nettet over en periode på 4 uger. På den måde bliver potentielle læsere, som interesserer sig for dit emne, præsenteret for din bog og får mulighed for at købe den.

Social Reading-Promotion

BoD sender oplysningerne om din bogtitel til Goodreads – en onlineplatform med 25 millioner medlemmer. Her er din titel tilgængelig og kan blive omtalt og bedømt og får på den måde effektiv reklame.