Julekampagne: Ønskekoncert for forfattere

Julen er lige om hjørnet. For at øge forventningens glæde har vi fundet på nogle overraskelser til BoD-forfattere her i december.

Nedtællingen til jul er for alvor begyndt. Du kan sikkert også kigge tilbage på et begivenhedsrigt år og glæder dig til at kunne slappe lidt af i juledagene. Vi er klar med lidt godt i posen til at forsøde din juletid med, så følg med her på bloggen og på vores Facebook- og Twitter-side.

BoD-ønskekoncert

Hvilke emner i forbindelse med bogudgivelse og markedsføring kunne du godt tænke dig at høre mere om? Med hvilke emner kan vi hjælpe dine bogprojekter på vej her på bloggen i det kommende år? Skriv dine ønsker under denne artikel, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde så mange ønsker som muligt i det nye år.

Blandt alle indkomne kommentarer trækker vi lod om tre gaveæsker med lækkerier til afslappende juledage.

Vind en gaveæske:

Offentliggør dit forslag til og med den 20.12.2015 under denne artikel og deltag automatisk i lodtrækningen. Du kan vinde:

1 gaveæske til en værdi af 800 kr.

2 gaveæsker til en værdi af 400 kr.

Lige chancer for alle: Hver deltager kan selvfølgelig komme med et ubegrænset antal forslag. Det vil kun være ét forslag, der tæller med i lodtrækningen.

Deltagerbetingelser

Betingelser for deltagelse julen 2015

For at deltage skal man være fyldt 18 år. Det er gratis at deltage, og man deltager ved at offentliggøre sit eller sine emneforslag i en kommentar under denne artikel.

Fristen for deltagelse er den 20. december 2015.

BoD udtrækker tre vindere blandt alle deltagere.

Der trækkes lod om tre gaveæsker med lækkerier:    

1x til en værdi af 800 kr.

2x til en værdi af 400 kr.

Vinderne udtrækkes den 21.12.2015, og vinderne får personligt og skriftligt besked direkte herefter. BoD forbeholder sig ret til at nævne navnene på vinderne i bloggen samt på Facebook eller i nyhedsbrev. Deltagerne erklærer sig indforstået hermed ved at offentliggøre deres navn til dette formål. Gevinsten kan ikke overdrages. Det er ikke muligt at få udbetalt gevinsten. Retsvejen er udelukket.

Vi glæder os til mange spændende emneforslag og ønsker en inspirerende juletid!

Kommentarer

 • Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om:
  *Hvordan jeg kan markedsføre en vegansk kogebog uden at bruge ordet vegansk?
  *Kan man få en fejleder i forbindelse med sit bogprojekt?
  *hjælp til at brande sig selv/ens bog
  *

 • Lige nu er jeg i gang med min første bog. Den handler om mit politiliv i Danmark, Grønland, Tyrkiet og Spanien. Den bliver på ca. 180 sider. Så hvis i kan give en plade chokolade eller input til, hvordan jeg kan markedsføre bogen, så bliver jeg rigtig glad. Men det var måske ikke det i mener med jeres indlæg. Bogen hedder: Rejse i livet

 • Det kunne være fedt at høre noget om:
  – Hvordan opstiller man et godt layout?
  – Hvad skal man have i baghovedet, når man vil udgives?
  – Hvad gør man, når man har en færdig tekst, men man har brug for en beta-læser?
  – Hvordan markedsfører man sig selv(ens bog)?

Skriv et svar

*Obligatorisk felt