Din bog på BogForum 2019

BogForum i Bella Center Copenhagen er årets største bogbegivenhed. Her mødes forfattere, læsere, forlag og alle boginteresserede til tre dage i bøgernes tegn. Alle BoD-forfattere…

10.07.2019 · BoD Markedsføring

Mød dine læsere personligt

Når du har udgivet en bog er det vigtigt, at den bliver synlig for dine læsere så mange steder som muligt. Det er oplagt at møde læserne online og knytte kontaker på de sociale medier. Men det personlige møde gør din bog og dig som forfatter langt mere nærværende i forhold til dine læsere.

BogForum er en god mulighed for at møde dine læsere personligt og med en messepakke sørger vi for, at din bog bliver præsenteret sammen med en fin flyer, som vi designer med udgangspunkt i din bog. Du får også en gratis billet til en af messedagene, så du selv kan opleve messen og komme forbi og tale med interesserede læsere. BogForum er også en salgsmesse, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at din bog kan købes på BoD-standen under hele messen.


Din messepakke:

749 kr.

- Din bog, centralt placeret på standen

- Ekstra eksemplarer med til salg på standen

- Flyers til din bog

- Gratis adgang til BogForum én dag

Bestil din messepakke her

Vi glæder os meget til at se dig på BoDs stand på BogForum og til at præsentere din bog på BogForum 2019!

Vi er i gang med at sammensætte et spændende program til BoD-standen på messen, som vi glæder os til at dele med jer. Der vil være aktiviteter om selfpublishing, sjove konkurrencer, vin, snack og meget mere. Følg med her på bloggen, på Instagram, Facebook og i vores Nyhedsbrev!

Kommentarer

Skriv et svar

*Obligatorisk felt