Sæt skub i dit pressearbejde med anmeldereksemplarer

Klassisk pressearbejde spiller stadig en vigtig rolle for bogsalget. Aviser, blogs, radio og tv – god omtale i pressen gør din bog mere kendt og…

Det betaler sig at have fokus på pressearbejdet, når din bog skal ud til dine læsere. Hvis du allerede har gode kontakter, som anmelder bøger inden for dit felt, kan du fortælle dem om vores forfatterservice, hvor vi sender gratis anmeldereksemplarer til journalister og bogbloggere.

Her kan du læse om fire forskellige forfattere, der har benyttet sig af vores gratis forfatterservice og fået fine anmeldelser på baggrund af anmeldereksemplarer:

Unna Hvid er forfatter og foredragsholder og har udgivet flere titler med BoD. Moderne Folkefortællinger er en samling af 15 fortællinger, som alle trækker på en eller flere folkeviser. Samlingen er anmeldt i Fyns Amtsavis, som beskriver den som ”en underholdende og særdeles habil novellesamling.”
Michael Clasen har sat sig for at skrive om de 7 dødssynder i krimiserien med Daniel Dreyer som hovedperson. Han laver desuden et solidt pressearbejde. Hans seneste udgivelse, Tripel Salto, sætter fokus på begærets mange ansigter og beskrives på bloggen Cats, books and coffee som en “medrivende krimihistorie, der nok skal fastholde læserne.” Læs hele anmeldelsen under linket her.
Henrik Lundbak er museumsinspektør ved Frihedsmuseet. Han har udgivet fagbøger og artikler om besættelsestiden og været medproducent på udstillinger om perioden. Nordværk er hans første formidling af besættelseshistorien i dramadokumentarisk form. Titlen er anmeldt i Bogmarkedet, og du kan læse anmeldelsen her.
Kommunikationsspecialist K. B. Assenholm har som debuterende forfatter lavet et målrettet pressearbejde primært rettet mod bloggere. Det har resulteret i flere anmeldelser. Din Boganmelder skriver om Manden der glemte sig selv. ”Bogen er en meget humoristisk bog, som giver stof til eftertanke. Hvordan lever vi egentlig vores liv, hvad sætter vi pris på? Er du altid ærlig?” Du kan læse anmeldelsen her.
Bliver din bog anmeldt på en blog, bliver vi glade for et link fra anmelderen, så vi har mulighed for at dele artiklen. Hvis du får en anmeldelse på Instagram, bør anmelderen altid skrive dit forfatternavn og linke til os med @bod_danmark (Instagram). På denne måde kan andre læsere også se, hvor og af hvem, bogen bliver udgivet. Hvis du selv omtaler bogen på Instagram eller læser en anmeldelse af den, så husk også at tagge BoD Danmark med @bod_danmark. På den måde kan vi sammen skabe synlighed omkring din bog. Vi har desuden mulighed for at citere fra anmeldelserne i BoD Bogshoppen.

SÅDAN BESTILLES ET ANMELDEREKSEMPLAR AF EN TITEL

Når du har vakt mediernes interesse for din bog, så er alt journalisten eller bloggeren skal gøre for at modtage et gratis anmeldereksemplar at sende en e-mail til presse@bod.dk med følgende oplysninger:

– bogens titel og forfatterens navn

– navnet på mediet eller link til den blog, hvor bogen vil blive anmeldt

– postadresse

Bemærk: vi behandler forespørgsler, der indeholder alle ovenstående oplysninger og forbeholder os retten til at vurdere hver forespørgsel individuelt.

Vi kan også sende anmeldereksemplaret i form af en e-bog.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt