Krimikonkurrence

I anledning af krimimessen i Horsens d. 17 og 18 marts 2018, har vi arrangeret en lodtrækning om et Premium omslagsdesign. Det eneste du skal…

Et godt omslag har stor betydning for en bog, og kravene til et omslag er mange. Omslaget skal give et indtryk af bogens indhold og stemning, det skal være indbydende, det skal signalere professionalitet og det skal være kommercielt.
Bogens omslag skal vække læserens interesse og indbyde til at bogen vælges blandt mange andre bøger på hylden, i bunken eller på de elektroniske lister. Når den potentielle læser først har bogen i hånden – eller har klikket på den – så kan vedkommende gå videre til næste skridt: at læse bagsideteksten – og forhåbentlig ende med at købe eller låne bogen.
I anledning af krimimessen i Horsens d. 17 og 18. marts 2018 udlodder BoD et Premium omslagsdesign til en værdi af op til 2299 kr.

Det eneste du skal gøre er at være tilmeldt BoD’s nyhedsbrev senest d. 19. marts 2018. Herefter trækker vi lod blandt alle, der er registreret til at modtage BoD’s nyhedsbrev.

Hvis du allerede nu er tilmeldt BoD’s nyhedsbrev, vil du altså automatisk deltage i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen vil blive annonceret på Facebook, og vil også få direkte besked på den mail adresse, som er tilmeldt nyhedsbrevet.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her, eller du kan komme forbi BoD’s stand på Krimimessen og tilmelde dig til nyhedsbrevet. Du kan se BoD’s program for krimimessen her. Du finder BoD i Magasinet, stand nr. 2, lige ved caféen.

Du kan læse reglerne for konkurrencen her.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt