Mød BoD på Fantasyfestival

I weekenden den 15.-16. september 2018 danner Esbjerg Kommunes Biblioteker for fjerde år i træk rammen om Danmarks eneste festival for fantasy-genren i alle dens…

11.09.2018 · BoD Generelt · Markedsføring

Går du med en fantasy-forfatter i maven? Så har du muligheden for at dykke ned i fantasy-genrens fantastiske univers på Esbjerg Bibliotek fra den 15.- 16. september og blive inspireret til din egen fortælling blandt de mange aktiviteter i weekendens program.

Festivalen er åben

Lørdag den 15. september kl.10-18

Søndag 16. september kl. 10-16

Der er gratis adgang til alle stande på messen. Til festivalens arrangementer kræves aktivitetsarmbånd og ekstrabillet.

BoD er på stand M3 centralt ved indgangen, og her har kan du få en snak med os om de mange muligheder, du har for at få udgivet dine egne magiske tekster.

Udover at få mere at vide om, hvordan du selv kan udgive dine bøger, kan du også se eksempler på BoD-udgivelser i Fantasy-genren og selvfølgelig også købe bøgerne.

“Asha af Sania” af  Johanne Würtz Hundevad er fortællingen om prinsessen Asha, der lever under sin brors tyranni og må igennem mange hårde prøvelser. Bogen er en fantastisk udviklingshistorie for børn og unge.

Pris: 179,00 kr. Bogen kan købes på Fantasyfestival eller via BoD Bogshoppen.

“Vennerne fra verdenstræet” af Michael Kammeyer er en er smukt illustreret fantasy-fortælling for børn og unge.

Pris: 229,00 kr. Bogen kan købes på Fantasyfestival eller via BoD Bogshoppen.

“Aureons krone” af Vibeke Appel fortæller historien om den unge kong Aureon af Lenda, der må forsvare sig mod de onde kræfter, der forsøger at fratage ham kronen.

Pris: 169,00 kr. Bogen kan købes på Fantasyfestival eller via BoD Bogshoppen.

Kåring af vinderen af Fantasyfestivals og BoDs skrivekonkurrence

Søndag den 16. september kl. 13.30-14 på Fortælletrappen (lige bag BoDs stand M3) kårer vi vinderen af BoDs og Fantasyfestivals skrivekonkurrence.

BoD og Fantasyfestival holdt i forsommeren 2018 en landsdækkende skrivekonkurrence med temaet rav. Der kom mange meget fine bidrag fra hele landet. “Overordnet var vi meget imponerede over det generelle niveau historierne lå på, og det var en spændende opgave at være med til at bedømme teksterne.” lød det fra juryen, som bestod af forfatterne Lene Krog og Teddy Vork en repræsentant fra Arnold Busck i Esbjerg samt en repræsentant fra Fantasyfestival og en fra Esbjerg Kommunes Biblioteker.

Kig forbi på Fortælletrappen, lige bag BoDs stand M3, hvor vi byder på bobler og mulighed for at hilse på vinderen af skrivekonkurrencen.

  • Programmet for Fantasyfestival kan hentes som PDF via linket her
  • Læs mere om Fantasyfestival på www.fantasyfestival.esbjergkommune.dk/