Velkommen til BoD Bogfestival!

BoD byder velkommen til vores online alternativ til bogmessen Bogforum. Selvom vi desværre ikke kan mødes personligt i år, skal det ikke sætte en stopper…

BoD Bogfestival finder sted d. 7.-8. november 2020, og består af tre spændende indslag, hvor vi fra BoD samt forfattere deler ud af viden, tips og erfaringer. Idéen er, at du som deltager også har mulighed for at stille spørgsmål undervejs, ligesom på en fysisk messe.

Bogforum i København er normalt årets største bogbegivenhed, hvor flere tusindvis besøgende, forfattere, forlag, bogbloggere og kendte mødes. Dette er den perfekte mulighed for dig som forfatter til at markedsføre din bog og dig selv, skabe nye kontakter og få ny viden. For første gang siden 1992 kan Bogforum ikke arrangeres i fysisk form på grund af COVID-19. I stedet er Politiken og Gyldendal gået sammen om onlineinitiativet Bogfestival 2020, som går på tværs af hele bogbrancen. Og her er vi med!

Sæt kryds i kalenderen d. 7.-8. november 2020 og kig forbi BoD Bogfestival!


PROGRAM

Lørdag d. 7. november 2020

13:00-13:30: Gør din bog til virkelighed. Sådan fungerer selvudgivelse.

13:45-14:15: Sådan blev vores passion til en brugsbog for alle: Stig Ladefoged og Dennis Krogsdal præsenterer ”Planterøddernes Hverdagsfavoritter”

14:30 -15:00: Sådan kommer du i gang med at skrive, og sådan overvinder du skriveblokader med Charlotte Heje Haase

Søndag d. 8. november 2020

13:00-13:30: Gør din bog til virkelighed. Sådan fungerer selvudgivelse.

13:45-14:15: Skriv dit liv! Charlotte Heje Haase giver gode råd og værktøjer til, hvordan du skriver en memoir.

Pris: Gratis med Zoomregistrering – send os en e-mail på info@bod.dk og fortæl os, hvilket møde du vil deltage i.

> Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6. november 2020.


Gør din bog til virkelighed. Sådan fungerer selvudgivelse.

Hvad er selvudgivelse, og hvordan fungerer udgivelse af en bog med BoD? Hvad er en myBoD-brugerkonto? Hvordan laver du et omslag til en bog?

Vi fortæller om, hvordan du kan gøre din bog til virkelighed, og hvordan BoD kan hjælpe dig i processen.

Sådan blev vores passion til en brugsbog for alle: Stig Ladefoged og Dennis Krogsdal, ”Planterøddernes Hverdagsfavoritter”

Stig og Dennis har hver måned i over 3 år afholdt madværksteder. Egentlig havde de ingen planer om at udgive en kogebog, men med et skub fra deltagerne på deres madværksteder kastede de sig ud i projektet, og valgte at selvudgive med BoD. De fortæller om, hvordan deres kogebog er blevet til.

Skrivning, kreativitet og betalæsere: Charlotte Heje Haase deltager med to forskellige indslag.

Charlotte Heje Haase fra bareskriv.dk er forfatter og skrivementor. Hun har Klub Bare Skriv – et fællesskab for skrivende – og podcasten Skab DIG om kreativitet.

Lørdag: Charlotte  hjælper folk med at åbne op for deres kreativitet og prioritere skrivningen i en travl hverdag, så de kan skrive den bog, de drømmer om – og som kun de kan skrive.

Søndag: I søndagens møde vil Charlotte rådgive dig og give dig værktøjer til, hvordan du skriver en memoir


­HVORDAN DELTAGER JEG?

Vi har valgt at afholde BoD Bogfestival via mødeprogrammet Zoom, da det fungerer godt for de fleste. Du behøver ikke at registrere dig i Zoom for at deltage, men blot klikke på det link du får tilsendt af os ved tilmelding. Din computer, tablet eller smartphone skal have et kamera, og du får bedre lyd, hvis du tilslutter et headset. Vi anbefaler, at du bruger en computer.

Vi sender dig linket eller linkene via e-mail, afhængigt af hvilket møde du har tilmeldt dig. Du skal åbne linket et par minutter inden mødets start. Det er muligt at deltage via browseren, men vi anbefaler, at du downloader Zoom-appen på forhånd.

Send os en e-mail til info@bod.dk og giv besked om, hvilket møde du ønsker at deltage i.

VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG D. 7.-8. NOVEMBER 2020!

Kommentarer

Skriv et svar

*Obligatorisk felt