Slip farverne løs

Standard eller Premium? Lad farverne tale i dine bøger. Aldrig har priserne på tryk været så lave hos BoD.

BoD-forfattere kan nu vælge imellem to trykvarianter til alle nye udgivelser med farvesider: Standard- og Premiumtryk. Takket være ny teknologi er det muligt med Standardtryk at tilbyde meget fordelagtige priser – uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Hvis bogen skal have farvetryk af særlig høj kvalitet, er Premiumtryk velegnet.

Standardtryk

Denne variant overbeviser ved både sort-hvid og farvetryk med en udmærket trykkvalitet til en særlig god pris. Her kan du spare over 60 % på bestillinger af bøger til eget brug med farvesider. Dine læsere glæder sig over lave butikspriser.

Premiumtryk

Hvis du gerne vil have dine farvesider i en særlig god kvalitet, kan du vælge Premiumtrykket. Her opnår du et ekstra fint trykkeresultat med lysende farver. Premiumtrykket anvendes altid til bøger med spiralryg, hæfter og bøger, som trykkes på 200g fotobrillant papir.

Lad farverne tale

For at tiltrække en potentiel læsers opmærksomhed er det vigtigt at have fokus på bogens ydre – det er i første omgang bogens omslag. Det kan f.eks. være en typografi, der er brugt helt bevidst, et bestemt motiv eller iøjnefaldende farver. Men det er ikke kun i forhold til bogomslaget, at det første indtryk er afgørende – bogblokken bliver også meget bedre, hvis man udformer den med omtanke.

Alt efter, om der er tale om en roman, en fagbog, eller en digtsamling, må udformningen være individuelt tilpasset. I en roman behøver der ofte ikke at være nogen billeder, hvorimod det kan være meget gavnligt med billeder til at understøtte teksten i en fagbog. Ofte kan billeder sige mere end 1000 ord.

Eksempler til inspiration

Eksempel

Paperback med 60 s/h- og 40 farvesider kan du sætte til en favorabel pris på 99,00 kr. med en avance på 10%.

Sammenligning af priser

Du kan bruge vores priskalkulator til at sammenligne priserne for begge kvaliteter.

Kogebog

Billeder af friske råvarer eller tallerkner med lækkert anrettede madretter tiltrækker sig beskuerens opmærksomhed og giver appetit – på både opskrifterne og bogen.

Rejsebeskrivelse

Landskaber, vejbeskrivelser eller udsnit fra kort – en rejsebeskrivelse, som kun indeholder sort-hvid-billeder, kan man ikke rigtigt forestille sig. Derimod kan farverige naturbilleder, eller billeder af turkisblåt hav og brede sandstrande sætte gang i din læsers udlængsel.

Børnebog

Hvad enten det er illustrationer, tegninger eller kapiteloverskrifter, der er fremhævet. Farver giver børnebøger liv og vækker eventyr- og læselysten hos de helt unge læsere.