Program Bogforum 2017

Det er blevet tid til Bogforum, der finder sted 10 - 12. november 2017 i Bellacenter Copenhagen. Uafhængige forfattere står for en stor del af…

BoD har i år en række forfatterbesøg på vores stand på Bogforum. Vi tilbyder speedcoaching i markedsføring på sociale medier med Abelone Glahn og omslags-feedback med Mikkel Dysted. Læs mere her, og kom og besøg os i Hal C – stand 027.

Fredag d. 10. november 2017

Fredag kl. 11.00 – 12.00. Thomas Veber

På BoD’s stand kan du møde Thomas Veber, der har fundet inspiration til sine bøger i sit store kendskab til – og erfaring med – sejlads i hele verden. Du kan læse mere om Thomas Veber her.

Fredag kl. 13.00 – 14.00. Jep Loft

På BoD’s stand kan du møde Jep Loft, der har har fundet sin inspiration i sit særlige talent til at oversætte sangtekster. Jep Loft har indtil nu oversat 66 af Bob Dylans sange til dansk. Du kan læse mere om Jep Loft her.

Fredag kl. 15.00 – 15.30. Speedcoaching med Abelone Glahn

Kom og lyt med når Abelone Glahn giver speedcoacing i markedsføring på sociale medier. Lene Dragsdahl har i 2017 udgivet romanen ” … Og tiden går“. Få Abelone Glahns bud på, hvordan netop denne bog bedst kan markedsføres på sociale medier.

Fredag kl. 16.00 – 16.30. Omslagsfeedback med Mikkel Dysted.

Kom og hør Mikkel Dysteds bud på, hvordan et omslag bedst præsenterer bogen og hvilke overvejelser der ligger bag udarbejdelsen af et godt cover. Lyt med når Lene Dragsdahl får feedback på omslaget til “… Og tiden går“. Du kan læse mere om Mikkel Dysted her.

Fredag kl. 17.00 – 18.00. Peter Schmidt

På BoD’s stand kan du møde Peter Schmidt, der har fundet inspiration til – indtil nu – fire bøger i sin omfattende viden om håndbold. Du kan læse mere om Peter Schmidt her.

Lørdag d. 11. november 2017

Lørdag kl. 10.30. Brunch hos BoD

BoD vil gerne invitere forfattere, læsere og samarbejdsparter til Brunch på BoD’s stand. Vi håber, at I alle har lyst til at komme forbi BoD’s stand til lidt at spise og drikke.

Lørdag kl. 11.00 – 12.00. Speedcoaching med Abelone Glahn.

Kom og lyt med når Abelone Glahn giver speedcoacing i markedsføring på sociale medier for fagbøger. Henning Bastian forfatter til Praktisk Odontologi: “Implantologi, oral kirurgi, oral patologi” og Nick Svendsen forfatter til: “General Du Plat” får Abelone Glahns bud på, hvordan de to forfattere bedst kan markedsføre deres bøger på de sociale medier.

Lørdag kl. 13.00 – 14.00. Pia Viscor.

På BoD’s stand kan du møde Pia Viscor, der har har fundet sin inspiration i fortidens fortællinger og i historiske kilder til at skrive – indtil nu – fire bøger om Danmark og danskernes historie. Du kan læse mere om Pia Viscor her.

Lørdag kl. 14.00 – 15.00. Michael Clasen

På BoD’s stand kan du møde Michael Clasen, der har har fundet sin inspiration i historiske kilder til  romanen: “Det smukke kranie fra Købmagergade”. Michael Clasen er samtidig aktuel med sin helt nye krimi: “Grådighedens Pris”. Du kan læse mere om Michael Clasen her.

Lørdag kl. 15.00 – 15.30. Omslagsfeedback med Mikkel Dysted.

Kom og hør Mikkel Dysteds bud på, hvordan et omslag bedst præsenterer bogen og hvilke overvejelser der ligger bag udarbejdelsen af et godt cover.  Lyt med når Pia Ravn Jensen får feed back på omslaget til “Smagen af fugl“. Du kan læse mere om Mikkel Dysted her.

Lørdag kl. 16.00 – 17.00. Mette Magnusson.

På BoD’s stand kan du møde Mette Magnusson, der gennem sit arbejde som sognepræst fandt inspiration til at fortælle et stykke Europahistorie – et stykke historie som det er vigtigt, at vi husker. Du kan læse mere om Mette Magnusson her.

Lørdag kl. 17.00 – 18.00. Pia Ravn jensen

På BoD’s stand kan du møde Pia Ravn Jensen, der har fundet inspiration i sin erindringer til sin første roman: “Smagen af Fugl”. Du kan læse mere om Pia Ravn Jensen her.

Søndag d. 12. november 2017

Søndag kl. 11.00 – 12.00. Få Feed back på dit bogomslag

Har du tænkt over om dit omslag kunne se anderledes ud, eller på om det har nok salgskraft? Søndag tilbyder BoD åben feed back på dit omslag fra Mikkel Dysted. Kig forbi BoD’s stand og få en vurdering af dit omslag fra en grafisk designer. Du kan læse mere om Mikkel Dysted her.

Søndag kl. 12.00 – 13.00. Gittemie Eriksen

Kom og mød Gittemie Eriksen, der udgav sin fjerde krimi: “Hævnet” i 2017. Gittemie Eriksen har derudover også udgivet flere kriminoveller, og omsat sin egen store erfaring med markedsføring til bogform. Du kan læse mere om Gittemie Eriksen her.

Søndag kl. 13.00 – 13.30. Speedcoaching med Abelone Glahn.

Kom og lyt med når Abelone Glahn giver speedcoacing i markedsføring på sociale medier. Sten Houmark har i 2017 udgivet samfundsdebatbogen “Den Kommunale Bermudatrekant“. Få Abelone Glahns bud på, hvordan netop denne bog bedst kan markedsføres på sociale medier.

Søndag kl. 14.00 – 15.00. Mark Liebst

Kom og mød Mark Liebst, har skrevet to ungdomsbøger, han gerne selv ville have læst som helt ung. Mark Liebst er aktuel med sin helt nye digtsamling om at være psykisk syg. Du kan læse mere om Mark Liebst her.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt