Deltag i vores nytårskonkurrence

Et år fyldt med spændende nye bøger er gået. Vi vil gerne fejre de mange gode bøger og det nye år med en lille konkurrence…

Hver bog, der udgives hos BoD, er lige så særlig som de mange forfattere, der står bag udgivelserne. Nogle forfattere er inspireret af at fortælle de vigtige historier, som ikke må blive glemt. Andre skriver bøger, fordi de ved noget om et bestemt emne, som andre kan have gavn af, andre igen bliver inspireret af det finurlige i de små hverdagsagtige hændelser, som vi alle oplever hver dag.
Lige så forskellige bøgerne og forfatterne er, lige så forskellige er ønskerne til støtte fra vores side og forudsætningerne for at håndtere de forskellige dele af udgivelsesprocessen. Vi vil derfor gerne slutte året af med at opfordre jer alle til at hjælpe os med at blive bedre til at hjælpe jer.Hvis du derfor skriver et par linjer om, hvilke emner, du godt kunne tænke dig, at vi tager op her på bloggen, så trækker vi lod om en nytårsgave til en heldig vinder. Nytårsgaven består af en BoD Classic-udgivelse og en dejlig overraskelse, som du kan nyde i de mørke januar-dage, mens du skriver på din nye bog.

Sådan deltager du

For at være med i konkurrencen bedes du skrive ganske kort, hvad du godt kunne tænke dig at se mere af her på bloggen. Savner du fx mere videndeling i form af interviews med andre uafhængige forfattere? Mere inspiration til din bogmarkedsføring? Bestemte vejledninger til udgivelsesprocessen? Du bedes skrive i kommentarfeltet her under blogindlægget eller i kommentarfeltet under opslaget på Facebook.Vi skal have dit bud senest d. 31. december 2018 kl. 12.00. Herefter trækker vi lod blandt alle deltagerne og sender vinderpakken, så den komme frem i begyndelsen af januar 2019. Du vil samtidig modtage bevis for, at du har vundet en BoD Classic-udgivelse på mail.

Vinderen bliver offentliggjort d. 2. januar 2019 på Facebook og vil samtidig blive kontaktet direkte.

Du kan læse reglerne for konkurrencen her.

Vi glæder os til at læse dine forslag og ønsker en glædelig jul og et godt nytår.

Kommentarer

 • Der er meget information savner måske en general indholdsfortegnelse fra A-Å hvor jeg hurtigt kunne finde den information jeg søger. Og måske også en års kalender for vigtige datoer inden for bogverden. Men kunne rigtigt godt bruge et blogindlæg hvor man fulgte et projekt fra start til slut.

  Med ønske om en Glædelig jul samt Godt Nytår

 • Jeg synes at det ville være godt med mere omtale af hvordan man får gjort reklame for sin bog. Hvis man er førstegangs-udgiver, står man lidt som Moses foran det røde hav. Og det er jo en rigtig vigtig ting, ellers kommer bogen næsten kun ud til venner og bekendte og anbefaling via andre er sikkert godt, men langsomt.

 • Ønskes:
  En mulighed for, at I _ som forlag – kan udgive en bog, der er
  designet, men mangler det endelig touch (sic). Kort sagt: At I som forlag kan tilbyde en udgivelse, hvor man betaler for trykning go distribution, men ikke korrekturlæsning eller opsætning.

  • Kære Mogens
   Hos os kan du udgive med lige nøjagtig så meget (eller lidt) hjælp, du har brug for. Hvis du ikke har brug for korrekturlæsning, opsætning eller lignende, kan du sagtens nøjes med at gøre brug af vores udgivelses- og distributionsservice. Du er altid meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om mulighederne med mine kolleger i kundeservice.
   Mange hilsner
   Anne Sofie fra BoD

 • Jeg kan godt li at nørkle med et godt cover – har forsøgt at lave det selv fra a-z men uden den Store Grafikeruddannelse er det ikke så let… jeg benytter derfor gerne en af jeres skabeloner med helsides forsidebillede.

  Og her savner jeg lidt råd og vejledning til fonte og farver og formater (billedfiler, opløsning og dimensionet). Pft.

 • Jeg kunne godt tænke mig at høre om ret lavpraktiske ting, som: Hvordan fungerer en redaktør typisk for dig som forfatter. Hvor kan du finde hjælp til layout. Hvem skal man sende eksemplarer til for at have en god chance for anmeldelser. Hvad indebærer en oversættelse af din bog fx til engelsk.

 • Jeg synes, det kunne være fedt med nogle forfatter interviews, hvor de taler om den eller første bog de skrev og den eller første bog, som de fik udgivet, og hvordan det var lige pludselig at være en forfatter. Og også gerne nogle kommentarer om selve forløbet fra et Ja til selve udgivelsen.

 • Vil helt klart være interesseret i processen omkring udgivelsen, hvad skal der til i form af udtagelser, godkendelser, redaktørudtagelser, bagsidetekst, samt hvordan håndterer man salg til boghandel, reklametiltag og mediekontakt.

 • Jeg kunne godt bruge andres erfaringer med, hvordan man kommer i gang med at gøre drømmen om at skrive en bog til konkret arbejde med at skrive bogen. Ud over at sætte sig foran sin pc med hovedet fyldt med ideer 🙂 Godt nytår herfra!

  • Kære Lotte
   Du er langt fra den eneste, der efterspørger gode råd og inspiration i forhold til bogmarkedsføringen, så det er helt sikkert et emne, vil vil sætte fokus på!
   Mange hilsner
   Anne Sofie fra BoD

 • Mere om hvordan man kommer ud med sin bog. Får boghandlere og læsere i tale. Interviews med dem det er lykkedes for. Og om relateret indkomst dvs indkomst generet af bogen men ikke ved direkte salg men fx oplæsninger, undervisning mv hvordan griber man det an når man står med alt selv. Slutteligt kunne det være spændende at høre om det at selvudgive giver en frihed ifht indhold ifht hvis man var hos et forlag evt interviews om det synes jeg kunne være spændende.

 • Jeg kunne ønske mig et bedre overblik over, hvilke råd og artikler, der findes på siden, så en fager ny verden bliver lettere at navigere i.

 • Der mangler noget om økonomien i selvudgivelser, helst det samlede billede, dvs. hvordan beregner man oplag, hvad skal man bruge på markedføring, bogtryk, hvad kan man forvente at tjene, hvordan svarer udgifter til indtægter osv. Gerne med eksempler fra den virkelige verden.

 • Jeg ville synes, det kunne være fedt med nogle interviews med forfattere, hvor de fortæller om, hvordan de tager imod afslag og om deres første afslag. Og så gerne omkring hele processen med at få sin bog udgivet. Bare meget gerne nogle flere interviews med forfattere:)

 • Jeg kunne godt bruge en slags tjekliste – »10 ting du skal huske som selvudgiver« -eller noget i den retning. Så kunne man undgå nogle af de ting, man opdager bagefter i forhold til udgivelse og markedsføring af sin bog. Det ville jeg virkelig kunne bruge, for der er mange aha-oplevelser, og ikke altid på den gode måde

  • Kære Cathrine
   Tillykke – du er blevet udtrukket som den heldige vinder af vores nytårskonkurrence! Vi glæder os til at sende dig præmien i form af en BoD Classic-udgivelse og en lækker nytårsoverraskelse. Alt du skal gøre, er at sende os en mail med din adresse til info@bod.dk, så vi kan sende pakken hjem til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.
   Mange nytårshilsner
   Anne Sofie fra BoD

 • Mere info om “faldgruber” – Fx når man bestiller korrekturlæsere, forskellige typer af online markedsføring, at give ansvar fra sig/påtage sig mere ansvar.
  De der “analyser” og overvejelser, man som grøn skriverspire ikke lige har sat sig ind i eller end ikke vidste eksisterede.

 • Jeg ville elske at læse om forfatteres (både de helt nye og de garvede) helt ærlige reaktioner og meninger til “hverdagsting”. F.eks. hvor hårdt det nogen gange kan være for dem at få tid til alt. Hvad det fedeste er for dem ved alt det her med at skrive. Altså vil jeg gerne bare høre deres hudløst ærlige meninger om, hvordan det er at være forfatter. Og både det gode og det dårlige 🙂

 • Kære alle

  Mange tak for jeres mange kommentarer!

  Et tilbagevendende ønske har været mere fokus på, hvordan man griber markedsføringen af sine bøger an. Mange af jer har også efterspurgt flere interviews med andre forfattere såvel som introduktioner til de enkelte dele af udgivelsesprocessen med alt hvad det indebærer af muligheder, tips og vejledninger.

  Vi har trukket lod blandt svarene og ønsker tillykke til Cathrine Fjord, der blev den heldige vinder af en BoD Classic-bogudgivelse og en lækker nytårsoverraskelse.

  Nu vil vi smøge ærmerne op, så jeres ønsker kan blive omsat her på bloggen.

  I er naturligvis fortsat meget velkomne til at tilføje ønsker til, hvad vi fremadrettet skal sætte fokus på!

  Nytårshilsner
  Anne Sofie fra BoD

Skriv et svar

*Obligatorisk felt