Krimimesse 2018

Årets krimimesse, med de perfekte rammer i det nedlagte Horsens statsfængsel, finder i år sted d. 17 og 18. marts 2018. Hos BoD kan du…

Michael Clasen

Michael Clasen er aktuel med den anmelderroste krimi: “Grådighedens Pris”, der har en samfundskritisk vinkel. Efter at være blevet såret i et piratangreb i Afrika vender soldaten Daniel Dreyer hjem og etablerer sig som privatdetektiv.

Her bliver Daniel Dreyer involveret i en sag med det fiktive gods Tranedal som omdrejningspunkt. Godset driver svineproduktion, og bogen stiller spørgsmålstegn ved det moderne landbrugs brug af antibiotika.

“Grådighedens Pris” er den første af syv krimier med Daniel Dreyer, hvor hver roman vil tage udgangspunkt i en af de syv dødssynder.

Michael Clasen udgav i 2016 den historiske roman “Det smukke kranie fra Købmagergade”, der også indholder mange af krimiens elementer som: tyverier, fængsel, fangeflugt, halshugning, ligrøveri, retssag og dødsdom.

Michael Clasen, som er født i 1948, er uddannet folkeskolelærer. Han har arbejdet som skuespiller i en årrække, og har blandt andet spillet med i “Hodja fra Pjort”  og “Manden i Månen”. Michael Clasen er pensioneret underviser. Undervejs i sin lange og varierede karriere har han også skrevet manuskripter og instrueret teater. Du kan læse mere om Michael Clasen her.

Du kan møde Michael Clasen på BoD’s stand i Magasinet, lige ved caféen:

Lørdag d. 17. marts kl. 13.30 – 14.30.

Søndag d. 18. marts kl. 13.30 – 14.30.

I samme tidsrum har du mulighed for at købe Michael Clasens bøger til en særlig messepris.

Messe tilbud!

Få Michael Clasens bøger på tilbud på Krimimessen 2018.

“Grådighedens pris” kun 149 kr. – normalpris 199 kr.

“Det smukke kranie fra Købmagergade” kun 119 kr. – normalpris 149 kr.

Du finder BoD’s stand i Magasinet, lige ved caféen.

Gittemie Eriksen

Gittemie Eriksen har for længst slået sit navn fast som krimiforfatter til de succesfulde krimier om retsmediciner Pia Holm, der arbejder sammen med politikommisær Lars Andersen om at opklare forbrydelser.

I “Hævnet” , den seneste krimi om Pia Holm, bliver en 16-årig pige fundet død ved Gedser Odde, hvilket er typisk for alle Pia Holm krimierne. De foregår nemlig på Falster, hvor forfatteren selv bor, og er på den måde del af en populær trend, hvor krimiforfattere lader forbrydelserne – og deres opklaring – foregå i det lokalområde, hvor forfatteren selv bor.

Gittemie arbejder på femte bind af serien om Pia Holm. Den får titlen “Skamferet”, og forventes at udkomme i første halvdel af 2018. På krimimessen har du mulighed for at se de første kapitler af “Skamferet”.

Gittemie Eriksen er født i 1972 og startede oprindeligt med at læse medicin, hvilket har givet den baggrundsviden, det kræver, at have en hovedperson der er retsmediciner. Derefter tog Gittemie Eriksen en kandidatgrad i Human ernæring fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Gittemie arbejdede i en årrække som ernæringskonsulent og projektleder, indtil hun tog springet, og blev fuldtids forfatter og foredragsholder.

Du kan møde Gittemie Eriksen på BoD’s stand lige ved caféen:

Lørdag kl. 11.00 – 12.00.

Søndag kl. 11.00 – 12.00.

I samme tidsrum har du mulighed for at købe Gittemies bøger til en særlig messepris. Du kan købe de enkelte bøger til nedsat pris (se nedenfor), og samtidig får du mængderabat på de tre første Pia Holm krimier: “Bedraget”, “Forblændet” og “Forsvundet”. Du kan få alle tre krimier samlet for 199 kr. på Krimimessen.

Messe tilbud

“Bedraget” kun 99 kr. Normalpris 149 kr.

Forblændet” kun 99 kr. Normalpris 199 kr.

“Forsvundet” kun 99 kr. Normalpris 199 kr.

“Hævnet” kun 175 kr. Normalpris 199 kr.

Vind et premium omslagsdesign

I anledning af Krimimessen 2018 udlodder BoD et Premium omslagsdesign. Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du er tilmeldt BoD’s nyhedsbrev senest d. 19. marts 2017. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet online her, eller på BoD’s stand på krimimessen.

Tirsdag d. 20. marts 2018 trækker vi lod blandt alle, der er tilmeldt BoD’s nyhedsbrev. Vinderen vil modtage et Premium omslagsdesign. Vinderen vil få direkte besked og blive offentliggjort på Facebook.

Et godt omslag har utrolig stor betydning for, hvordan en bog bliver modtaget og om den bliver læst, lånt og købt. Du kan læse mere om omslagsdesign i disse to artikler: “Bogen og omslaget” og “Bogdesign og redigering”.

Som forfatter, der udgiver med BoD, har du altid mulighed for at tilkøbe et Basic eller Premium omslagsdesign til din bog.

Kommentarer

Skriv et svar

*Obligatorisk felt