Gør din bog til virkelighed – forfatter-event i Odense

Har du en historie, du gerne vil fortælle? Eller en viden du gerne vil dele? Hos BoD kan du nemt og enkelt gøre din egen…

11.04.2019 · BoD Generelt · Markedsføring

Torsdag den 25. april danner Odense Bibliotek rammen om en forfatteraften, hvor vi sætter fokus på at udgive sine egne bøger. Vi har sammensat et program, der kommer rundt om nogle vigtige aspekter i forbindelse med bogudgivelse. Du kan høre om betydningen af bogens omslag, salg til bibliotekerne samt, hvordan du kan bruge de sociale medier til at formidle din bog til dine læsere.

Undervejs byder vi på en snack og noget at drikke. Vi håber, at I tager en masse spørgsmål med og glæder os til at tale med jer alle.

Aftenens program:

19:00-19.30: Sådan gør du din bog til virkelighed:

Du får overblik over de forskellige muligheder, der er med BoD for at gøre netop din bog til virkelighed.19.30-20.00: Sådan sikrer du dig, at dit bogomslag bidrager til salget:

Omslaget er det første din læser møder, hvad enten hun går på opdagelse online eller tager din bog ned fra hylden i den fysiske boghandel. Men hvordan finder man frem til den rigtige indpakning, som skiller sig ud og vækker interesse hos læserne?

20.00-20.30: Sådan gør du din bog interessant for bibliotekerne:

Salg til bibliotekerne er en vigtig kanal til at nå dine læsere og få gang i omsætningen. Hør om hvordan du griber markedsføringen overfor bibliotekerne an og hvilken rolle lektørudtalelsen spiller.

Det er en helt speciel følelse at have sin egen bog i hænderne.

20.30-21.00: Sådan bruger du bedst de sociale mediers muligheder i din bogmarkedsføring:

Får du mest muligt ud af de sociale medier? Få de mest virksomme råd til, hvordan du som forfatter bedst udnytter potentialet.

21.00-21.30: Spørgsmål diskussion: Tag alle dine spørgsmål med. Vi samler op og glæder os til at tale med jer alle.

Du kan tilmelde dig det gratis forfatterarrangement via Odense Bibliotekernes hjemmeside her.

Kommentarer

 • Det lyder virkelig spændende – dog lidt sent, at jeg ser det…

  Er der en chance for, at der kommer noget lignende igen? 🙂

  • Hej Ida
   Ja, det kan du tro – vi holder af og til arrangementer rundt omkring i landet, senest på Dokk1 i Aarhus for en måned siden. Vi annoncerer den slags på Instagram, Facebook og på hjemmesiden, så følg endelig med. Hvis du lægger vejen forbi København her i november, kan du møde os på Bogforum d. 15.-17.11. på stand B3-006.
   Mange hilsner
   Anne Sofie

Skriv et svar

*Obligatorisk felt