Forfatter-event på Dokk1 i Aarhus

Vi inviterer til forfatter-event på Dokk1 torsdag den 26. september fra kl. 18.30 -21.00. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan gøre dine bog-ideer…

29.08.2019 · BoD Generelt · Markedsføring

Torsdag den 26. september danner Dokk1 rammen om en forfatteraften, hvor vi sætter fokus på at udgive sine egne bøger. Vi har sammensat et program, der kommer rundt om nogle vigtige aspekter i forbindelse med bogudgivelse. Du kan høre om betydningen af bogens omslag, hvordan du kan bruge de sociale medier til at formidle din bog til dine læsere og ikke mindst møde andre forfattere, der allerede har taget sagen i egen hånd og udgiver deres bøger selv.

Aftenens program:

 

18:30-19:00: Sådan gør du din bog til virkelighed:

Uanset om du har en viden, som du gerne vil dele med andre, en fortælling, en børnebog, digte eller noget helt femte, kan du udgive din egen bog. Få overblik over de forskellige muligheder, der er med BoD for at gøre netop din bog til virkelighed.

19:00-19:30: Sådan bruger du bedst de sociale mediers muligheder i din bogmarkedsføring:

De sociale medier spiller en vigtig rolle i forhold til at nå dine læsere og skabe en dialog med dem. Men hvilke sociale medier egner sig bedst til at gøre opmærksom på din bog? Få de mest virksomme råd til, hvordan du som forfatter bedst udnytter potentialet.

19:30-19:45: Kort pause

19:45-20:30: Få inspiration fra andre BoD-forfattere:

Mød de tre lokale forfattere, Bettina Møller Jensen, Mads Kamp og Jakob Ringgaard Clausen, der allerede har gjort deres bøger til virkelighed og kan dele ud af deres erfaringer med selvudgivelse.

20:30-21:00: Tid til spørgsmål og snak:

Tag alle dine spørgsmål med. Vi glæder os til at tale med jer alle.

21:00: Tak for i aften

Arrangementet finder sted i mødelokale 2. Undervejs byder vi på en snack og noget at drikke. Vi håber, at I tager en masse spørgsmål med og glæder os til at tale med jer alle.

Du kan tilmelde dig det gratis forfatterarrangement via Aarhus Bibliotekernes hjemmeside her.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt