Din mening er vigtig for os

Vores tredje selvudgivelsesundersøgelse er i gang. For at opnå et mere omfattende billede af den aktuelle situation inden for selvudgivelse, interviewer vi i 2016 ud…

12.01.2016 · Lisbeth Jensen Generelt

Selvudgivelse er trendigt, og tendensen er stigende. Stadig flere forfattere beslutter sig for at udgive deres bøger selv og vækker dermed læselysten hos et stadigt voksende publikum.

Inden for rammerne af en stort anlagt undersøgelse, som blev udført på lignende vis i 2013 og 2014, ønsker vi at få mere at vide om de forskellige aktører og udviklingen inden for selvudgivelse i Europa. I de foregående år var det udelukkende selvudgivende forfattere, der stod i fokus, i 2016 inddrager vi ligeledes boghandlen og læserne. Vi glæder os til din deltagelse i forfatter-undersøgelsen.

 

DELTAG NU

 

Det betaler sig at være med. Vi trækker lod om 3 gavekort til Arnold Busck. Du har kun brug for 5-10 minutter til besvarelsen, og alle informationerne registreres anonymt.

Du finder deltagerbetingelserne for lodtrækningen her.

 

Selvudgivelsesstudiet 2016 gennemføres på samme tid i syv europæiske lande og ledsages videnskabeligt af University of Applied Management i Erding, Tyskland. Resultaterne offentliggøres til marts i relevante medier.

Undersøgelsen har til formål at skabe mere viden om,

  • hvordan du som forfatter laver, udformer og markedsfører dine bøger,
  • hvordan den stationære boghandel som vigtig salgskanal for bøger tager imod selvudgivelsesboomet
  • hvordan læsere udvælger deres bøger, og hvor kendt selvudgivelse er blevet.

 

Tidligere undersøgelser kan downloades gratis her

Skriv et svar

*Obligatorisk felt