BoD på Bogforum 2018 – se programmet på standen her

Den 26. - 28. oktober slår Bogforum i Bella Center dørene op til den største bogbegivenhed herhjemme. Besøg BoD på stand E-Syd-013 til en snak…

17.10.2018 · BoD Generelt · Markedsføring

Det årlige Bogforum i Bellacenteret er et must for alle, der kan lide at læse eller som interesserer sig for litteratur og bogudgivelse. Bogforum 2018 finder sted fra den 26.-28. oktober 2018 i Bella Center Copenhagen og er åben:

Fredag kl. 10-19

Lørdag kl. 10-18

Søndag kl. 10-18

Vi glæder os til at møde dig på BoD stand E Syd-013.

Program fredag

Mød forfatteren til bogen “Stedmoderskab”

Fredag kl. 11.00 på BoD stand E-syd-013

 

Livet i en moderne sammenbragt familie stiller store krav til den enkelte. Dorte Daugaard Jensen har på baggrund af egne erfaringer og med udgangspunkt i sit universitetsspeciale skrevet en bog, der er tænkt som en håndsrækning til de mødre (og fædre), der er ved at køre sur i deres roller. Forfatteren er desuden stifter af foreningen stedmordanmark.dk. Mød hende på BoDs stand til en snak om at bruge sin viden og erfaringer til at skrive og udgive en bog om et meget aktuelt emne i dagens Danmark.

Det gode omslag – få feedback på dine omslagsideer

Fredag og lørdag kl. 17.00 på BoD stand E-syd-013

 

Som forfatter bevæger du dig hjemmevant inden for det felt, du skriver om, men det kan være svært at få oversat indholdet til et omslag, der virker i handlen.

Omslaget er det første din læser møder, hvad enten hun går på opdagelse online eller tager din bog ned fra hylden i den fysiske boghandel. Men hvordan finder man frem til den rigtige indpakning, som skiller sig ud og vækker interesse?

Grafiker Mikkel Dysted, som bl.a. har designet omslag til forfatter og dramatiker Thorbjørn Rafns bøger, giver feedback på dine omslagsideer og fortæller om de virkemidler, der gør sig gældende for det gode bogomslag.

Program lørdag

Mød det unge forfattertalent Kamilla Tolnø

Lørdag kl. 14.00 på BoD stand E-syd-013

 

I 2014 vandt Kamilla Tolnø novellekonkurrencen: På Vej, som var udskrevet af Rudersdal Bibliotekerne og BoD. Det satte skub i skriverierne og sidste år udgav den unge forfatter sin første novellesamling “Brudstykker”. Bogen består af 13 små historier, som alle skildrer eksistentielle problemstillinger og stærke følelser, som berører og kalder på eftertanke. Kom forbi og mød den unge forfatter, der skriver om livet med stor indsigt.

Tre seje kvinder giver deres bedste tips til markedsføring af bøger

Lørdag kl. 15.00 på BoD stand E-syd-013

Gittemie Eriksen, Abelone Glahn og Kay Xander Mellish er tre erfarne forfattere, som på hver deres måde bruger de sociale medier som et vigtigt led i deres markedsføring.

Kay Xander Mellish står bag bl.a. de to humoristiske bøger “How to live in Denmark” og “35 mistakes that danes make in english”,  hvor hun som expath amerikaner stiller skarpt på danskerne og deres forhold til engelsk. I sin markedsføring bruger hun bl.a. sit professionelle netværk, især via LinkedIn, samtidig har hun også fået professionel hjælp til PR.

Gittemie Eriksen er både krimi- og børnebogsforfatter. Hun er desuden en flittig bruger af Facebook og har senest brugt nyhedsbreve med gratis smagsprøver fra sine tidlige titler som markedsføringsinstrument.

Abelone Glahn satte sig for udelukkende at markedsføre sin seneste udgivelse via sociale medier. Hør om, hvad der kom ud af det.

Mød forfatteren til bogen “Et hus af blåt glas”

Lørdag kl. 16.00 på BoD stand E-syd-013

 

Med dette programpunkt sætter vi fokus på kærlighedslitteraturen og giver dig mulighed for at møde forfatteren bag bogen “Et hus af blåt glas”. Cecilie Lindstrøm  alias Conny Larsen skildrer den til tider tabuiserede kærlighed imellem to af samme køn i sin spændende debutroman. Mød hende på BoDs stand til en snak om, hvad der har bevæget hende til at udgive sin egen roman.

Det gode omslag – få feedback på dine omslagsideer

Lørdag kl. 17.00 på BoD stand E-syd-013

 

Som forfatter bevæger du dig hjemmevant inden for det felt, du skriver om, men det kan være svært at få oversat indholdet til et omslag, der virker i handlen.

Omslaget er det første din læser møder, hvad enten hun går på opdagelse online eller tager din bog ned fra hylden i den fysiske boghandel. Men hvordan finder man frem til den rigtige indpakning, som skiller sig ud og vækker interesse?

Grafiker Mikkel Dysted, som bl.a. har designet omslag til forfatter og dramatiker Thorbjørn Rafns bøger, giver feedback på dine omslagsideer og fortæller om de virkemidler, der gør sig gældende for det gode bogomslag. Fik du ikke hørt Mikkel Dysted fredag, har du muligheden igen i dag.

Program søndag

Mød forfatteren bag bogen “når far taber sutten”

Søndag kl. 11.00 på BoD stand E-syd-013

 

Hvorfor reagerer nogle fædre med depression og angst i forbindelse med en familieforøgelse? Og hvordan kan det være, at forventningens glæde og følelsen af lykke erstattes af tvivl, mismod og bekymring? I bogen ”Når far taber sutten” beskriver Lars Karlsen Schwartz de ofte oversete udfordringer, der kan være for mænd i forbindelse med at blive far. Han kommer også rundt om, hvordan samfundet bedst kan forebygge, opdage og afhjælpe de problemer, som fædrene og deres pårørende kan stå overfor. Mød ham på BoDs stand til en snak om, hvordan han har brugt sin viden og erfaringer til at sætte ord på og udgive en vigtig bog om et emne, der ellers er forbundet med tabu.

To seje kvinder giver deres bedste tips til markedsføring af bøger

Søndag kl. 14.00 på BoD stand E-syd-013

 

Hvis du ikke fik hørt Gittemie Eriksen og Abelone Glahn lørdag, har du nu muligheden. De to erfarne forfattere og SoMe brugere fortæller om, hvordan de markedsfører deres bøger, så det har en mærkbar effekt.

Skriv et svar

*Obligatorisk felt