Velkommen til BoDs digitale forfattercafé!

Vi inviterer til digital forfattercafé med BoD, hvor du kan netværke og spare med andre forfattere og få svar på dine spørgsmål til udgivelsesprocessen.

Overvejer du at udgive en bog, eller har du allerede udgivet en eller er i gang med at gøre din bog til virkelighed, så har du sikkert en masse spørgsmål. Da vi desværre ikke har mulighed for at mødes til bogmesser eller andre events rundt om i landet for tiden, inviterer vi dig i stedet til en digital forfattercafé, hvor du kan blive klogere på alt, der vedrører udgivelsesprocessen. Vi kommer rundt om temaer, der angår alle fire trin i en udgivelse:

  • skriveprocessen
  • udformningen
  • udgivelsen
  • markedsføringen

Har du svært ved at få taget hul på skriveprocessen? Eller vil du gerne høre lidt mere om layout og bogudformning eller have tips til markedsføringen af din bog? Uanset hvad er du meget velkommen i caféen, hvor du også kan netværke og få inspiration fra andre forfatterkolleger.

Undervejs i BoDs digitale forfattercafé kan du møde os fra BoD samt tre forfattere, som allerede har udgivet en eller flere bøger med BoD og som vil fortælle om deres forskellige erfaringer og svare på spørgsmål fra dig.

De tre forfattere er:

Ulla Schejbel
Nielsen

Børnebogs-forfatter Ulla Schejbel Nielsen fortæller om udgivelsen af sine foreløbig to børnebøger i serien om “Felven”, der bl.a. har fået flotte lektørudtalelser fra DBC. Bliv inspireret af hendes bedste tips til udgivelse og markedsføring,når vi sætter fokus på den populære børnebogsgenre.

Bettina Møller
Jensen

Bettina Møller Jensen har allerede udgivet flere bøger i forbindelse med sit arbejde som coach og underviser. I begyndelsen var det primært bøger på dansk, men hun har også fået øjnene op for det internationale marked, som BoD giver adgang til. Hvilke erfaringer har hun gjort sig med selvudgivelse, og hvilke kanaler bruger hun til at nå ud til sine mange læsere?

Martin Anker
Wiedemann

Martin Anker Wiedemann er inkarneret og passioneret sejler og har skrevet flere bøger om emnet. Motivationen til at påbegynde den populære “Pocket Cruising og Mikroeventyr” var at bevare den store viden, han har samlet om emnet i en tidssvarende bog. Hans seneste værk udkom på rekordtid. Hør ham fortælle om at forvandle sine idéer til bogform.

Hvornår?:

BoD digitale forfattercafé finder sted torsdag den 22. april kl. 19.

Hvordan deltager jeg?

Forfattercaféen er åben i Microsoft Teams, og alt du skal gøre er at sende en e-mail til presse@bod.dk om, at du ønsker at deltage. Så modtager du et link fra os i ugen op til den 22. april, som giver dig adgang til det digitale caférum. Det er gratis at deltage.

Du behøver ikke at downloade og installere Teams-softwaren eller appen for at deltage, du kan også bruge “Teams” i din browser. Hvis du gør det, klikker du blot på linket, som du får tilsendt af os ved tilmelding. Din computer, tablet eller smartphone skal have et kamera, og du får bedre lyd, hvis du tilslutter et headset. Vi anbefaler, at du bruger en computer.

Du kan læse mere om databeskyttelse i forbindelse med brugen af Microsoft Teams på siden her.

Vi glæder os meget til at se dig til BoDs forfattercafé!

Kommentarer

Skriv et svar

*Obligatorisk felt