BoD Bogmesse på Bogforum 2022

Kom til BoD Bogmesse 2022 på Bogforum og få tips og svar på dine spørgsmål om bogudgivelse.

Bogforum er det årlige messehighlight i Bella Centeret, hvor vi glæder os til at mødes med alle jer forfattere, læsere, samarbejdspartnere og andre boginteresserede.

I år finder bogfesten sted fra fredag den 4. november til søndag den 6. november 2022. Messen er åben på følgende tidspunkter:

Fredag d. 4. november. kl. 10-19
Lørdag d. 5. november. kl. 10-18
Søndag d. 6. november. kl. 10-18

Har du svært ved at få taget hul på skriveprocessen? Eller vil du gerne høre lidt mere om layout og bogudformning eller have tips til markedsføringen af din bog? Uanset hvad er du meget velkommen til at kigge forbi på vores stand i løbet af weekenden.

Du finder os fra BoD på BoDs stand C2-035. Kig forbi til en snak om dine bogidéer eller brug muligheden for at netværke med dine forfatterkolleger.

Vi opdaterer programmet løbende frem mod messen, så følg med her på bloggen.

Lørdag den 5. November

14.30-15.00: Sådan udgiver du med myBoD

Er du klar til at udgive dit manuskript, eller vil du bare gerne se, hvordan du helt enkelt kan oprette og udgive din bog på BoDs udgivelsesportal myBoD? Så kig forbi BoD stand C2-035 og se med, når vi gennemgår online udgivelsesprocessen skridt for skridt fra angivelse af din bogs metadata til upload af filer og fremstilling af omslaget med en af de mange muligheder i easyCover.

16.30: Get-together

Hvilke nye tendenser er der i branchen? Hvordan går det med udviklingen af den mest bæredygtige bogproduktion? Kom og tal med os fra BoD, mød dine forfatterkolleger og andre bogmennesker og branchefolk til lidt fingerfood og et glas vin på BoD standen C2-035.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Søndag den 6. november

Du har også mulighed for at blive klogere på skriveprocessen og få sparring på din bogidé samt få en demo af myBoD på vores stand C2-035 om søndagen på messen:

15.00-15.30: Sådan udgiver du med myBoD

Din bog på bogmessen

Hvis du har bestilt en af de eftertragtede messepakker til præsentation af din bog på messen, sørger vi for, at din bog bliver udstillet sammen med en fin flyer på BoD messestanden i hele weekenden. Du får desuden en gratis adgangsbillet til en dag efter eget valg på Bogforum 2022.

Vi glæder os meget til at se jer alle til BoD Bogforum 2022!

Kommentarer

Skriv et svar

*Obligatorisk felt