BoD Bogmesse 2021 på Bogforum

Kom til BoD Bogmesse 2021 på Bogforum og få tips og svar på dine spørgsmål om bogudgivelse.

Vi glæder os meget til snart igen at kunne mødes personligt med alle jer forfattere, læsere, samarbejdspartnere og andre boginteresserede i weekenden fra fredag den 5. november til søndag den 7. november til BoD bogmesse 2021 på Bogforum. Efter en lang pause slår Bella Center i København igen dørene op til Danmarks største bogmesse i helt nye omgivelser. Messen er åben på følgende tidspunkter:

Fredag d. 5. november. kl. 10-19
Lørdag d. 6. november. kl. 10-18
Søndag d. 7. november. kl. 10-18

På messen kan du møde os fra BoD til en snak om dine bogidéer eller bruge muligheden for at netværke med dine forfatterkolleger på BoDs stand D3-012.

Har du svært ved at få taget hul på skriveprocessen? Eller vil du gerne høre lidt mere om layout og bogudformning eller have tips til markedsføringen af din bog? Uanset hvad er du meget velkommen til at kigge forbi på vores stand i løbet af weekenden.

Du kan også møde skrivementor Charlotte Heje Haase både lørdag og søndag og få personligt feedback på dit manuskript.

Lørdag den 6. November

10.00-11.00: Få sparring på din bogidé

Charlotte Heje Haase er skrivementor og udgivet forfatter. Stifter af Klub Bare Skriv. Du kan møde hende på BoDs stand D3-012 både lørdag og søndag og få 10 minutters personlig 1:1 sparring om følgende emner:

Skriveblokering: hvordan får du sat tid af til at skrive i en ellers travl hverdag og finder motivation til at komme i gang med den bog, kun du kan skrive? Hvis du har brug for et par generelle tips på forhånd, er der hjælp at hente i denne artikel af Charlotte, som også har været gæsteskribent på vores blog.

Selvbiografi: Charlotte har mange års erfaring med den selvbiografiske genre, som også hører til blandt hendes favoritgenrer. Hvis du skriver eller overvejer at skrive i den selvbiografiske genre, kan du få vejledning i, hvordan du kommer i gang med at sætte ord på dit liv.

Fagbog: har du en ide til en fagbog inden for dit vidensområde, kan du også få overordnet sparring på din idé og struktur. Med en fortid som redaktionschef på fagbladet “Psykologi” har Charlotte haft mange fagbøger i hænderne og kan hurtigt se, hvad der fungerer. Du kan stille spørgsmål og få sparring på ideen og strukturen.

Hvordan får jeg sparring på min bogidé?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig sparringen på forhånd, da der er begrænsede pladser (5 om dagen). Send os gerne en mail på info@bod.dk med overskriften “Sparring på min bogidé” og en kort beskrivelse af det, du ønsker at tale med Charlotte om, samt om du ønsker at deltage lørdag eller søndag på messen.

Frist for tilmelding er den 31. oktober, og du får besked om tidspunktet i ugen op til messen.

14.30-15.00: Sådan udgiver du med myBoD

Er du klar til at udgive dit manuskript, eller vil du bare gerne se, hvordan du helt enkelt kan oprette og udgive din bog på BoDs udgivelsesportal myBoD? Så kig forbi BoD stand D3-012 og se med, når vi gennemgår online udgivelsesprocessen skridt for skridt fra angivelse af din bogs metadata til upload af filer og fremstilling af omslaget med en af de mange muligheder i easyCover.

Søndag den 7. november

Du har også mulighed for at blive klogere på skriveprocessen og få sparring på din bogidé samt få en demo af myBoD på vores stand D3-012 om søndagen på messen:

14.00-15.00: Få sparring på din bogidé:

15.00-15.30: Sådan udgiver du med myBoD

Din bog på bogmessen

Hvis du har bestilt en af de eftertragtede messepakker til præsentation af din bog på messen, sørger vi for, at din bog bliver udstillet sammen med en fin flyer på BoD messestanden i hele weekenden. Du får desuden en gratis adgangsbillet til en dag efter eget valg på Bogforum 2021.

Vi glæder os meget til at se jer alle til BoD Bogforum 2021!

Kommentarer

 • Hej, er der for sent at få sin bog med på Messen?
  Kan desværre ikke finde jeres Messepakke, når jeg søger i søgefeltet.
  Mvh
  Maggie Kempinska

 • Jeg har tidligere korresponderet med Lisbeth Jensen om præsentation på bogmessen af min bog “Min tid i fysik 1958-2008” (BoD). Jeg er professor emeritus i fysik ved Niels Bohr Instituttet, men startede som 70-årig (2008) på forhistorisk arkæologi på KUA og blev cand.mag. i forhistorisk arkæologi 22. marts 2013, hvorefter jeg har deltaget i arkæologiske undersøgelser på Flores (Indonesien), Sahara (Marokko) og Ejby Klint (Danmark). Endvidere har jeg målt med neutroner (i München) på vikingesværd og med synkrotronstråling (i Grenoble) på gamle egyptiske papyri. Jeg har beskæftiget mig med mange andre arkæologiske emner og i 7 år siddet i bestyrelsen for Foreningen af Fagarkæologer. Jeg er nu startet på at skrive en bog om mine aktiviteter indenfor arkæologi og dette vil jeg gerne have lidt sparring på dette projekt lørdag eller søndag.

  • Hej Poul,
   Tak for din kommentar. Vi er glade for, at du har tilmeldt dig til messen.
   Jeg kan se ud fra din korrespondance med Lisbeth, at du ville nøjes med at bestille messepakke til bogen “Peder Gregers Hansen”. Skriv endelig på info@bod.dk, hvis du har spørgsmål til det.
   Vi står selvfølgelig klar på vores stand til at give dig og de andre sparring om jeres bogprojekter.
   Mvh
   Mads

Skriv et svar

*Obligatorisk felt